Het leven van een game-journalist: The Movie – GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Schrijven over computerspelletjes kan een moeilijke taak zijn. De wereld kijkt hoopvol mee naar jouw verdict, maar als het ze niet schikt, begint de chaos pas echt. Om een blik op deze wereld van intriges rondom games te kunnen krijgen, maakten de heren van Mega64 een epische film van het leven van een game-journalist. Of nou ja, de trailer van die film, in ieder geval.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het kan nog slechter dan de pc-versie van Batman: Arkham Knight.

Eet smakelijk!

  1.   
    RikZonderC's avatar

    Ik moet even denken aan onze Peet bij AC Unity vorig jaar…