WB Games: pc-versie Batman: Arkham Knight over enkele weken weer te koop

Batman: Arkham Knight kwam uit op 23 juni, maar de pc-versie werd al heel snel weer uit de schappen gehaald vanwege de verschrikkelijke prestatieproblemen van de game. Een paar dagen later verscheen een kleine patch. Die werd begin deze maand gevolgd door de grote interim-patch. Warner Brothers Games, de uitgever achter deze desastreuze pc-release, zegt echter dat het einde nabij is. Batman: Arkham Knight verschijnt volgens het bedrijf namelijk binnen enkele weken weer in de schappen.

Een exacte releasedatum is dus nog niet bekendgemaakt, maar het einde is in zicht. De pc-versie belooft wel een goede port te worden, dus het slotdeel van de Arkham-trilogie zal gamers ongetwijfeld alsnog weten te bekoren. Laten we hopen dat het wachten niet al te lang meer duurt.

 1.   
  Musicman88's avatar

  Is die game nu nog steeds niet gefixt voor de pc? Wauw, dat is toch echt triest 🙄

 2.   
  Neolite's avatar

  Waardeloze afhandeling van de mensen die de game al gekocht hebben, deze dienen toch minstens rijkelijk gecompenseerd te worden voor het disfunctioneren van de game.

 3.   
  Eon's avatar

  Ik ben steeds vaker van mening dat je een game niet direct na de release aan moet schaffen (is soms moeilijk),maar in ieder geval de eerste week even moet afwachten. De load op eventuele servers is dan toch voorbij zijn piek en eventuele bugs zijn dan wel kenbaar gemaakt.

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Eon schreef, "Ik ben steeds vaker van mening dat je een game niet direct na de release aan moet schaffen (is soms moeilijk),maar in ieder geval de eerste week even moet afwachten. De load op eventuele servers is dan toch voorbij zijn piek en eventuele bugs zijn dan wel kenbaar gemaakt.
  "

  Ik speel sowieso bijna nooit games direct na de release. Nog minder bij delen van series, aangezien ik vaak enorm onderschat hoe lang het duurt om de rest van de serie te spelen 😛

 5.   
  PS4owner's avatar

  ben benieuwd of de pc versie inderdaad goed functioneerd. kan ik eindelijk de trilogie afmaken.

 6.   
  matdriks's avatar

  MikeGeversNET schreef, "

  ”Eon” schreef, "Ik ben steeds vaker van mening dat je een game niet direct na de release aan moet schaffen (is soms moeilijk),maar in ieder geval de eerste week even moet afwachten. De load op eventuele servers is dan toch voorbij zijn piek en eventuele bugs zijn dan wel kenbaar gemaakt.
  "

  Ik speel sowieso bijna nooit games direct na de release. Nog minder bij delen van series, aangezien ik vaak enorm onderschat hoe lang het duurt om de rest van de serie te spelen :P"

  Ik koop steeds meer games in de uitverkoop hierdoor.
  Zijn tegenwoordig zoveel games die je na een paar jaar nog steeds kan spelen.
  Ik ben nu onder andere bezig met Hitman absolution, die ik voor €0,79 heb gehaald.