Patch haalt alle vrouwen uit FIFA 16 – GamersNEP Nieuws

BUNNIK – Het is geen geheim dat de dames in FIFA 16 een leuk idee zijn, maar in realiteit weinig gebruikt worden. Echter, dit lijkt niet te komen door het feit dat de dames in kracht en techniek onder doen voor de mannelijke sporters, minder snel of niet bekend zijn. De dames in FIFA worden aan de kant geschoven door hun typische vrouwenkwaaltjes.

Het schijnt namelijk zo te zijn dat de vrouwenteams in het ultra-realistische FIFA 16 vaak te weinig speelsters op de been kunnen krijgen voor de wedstrijden. Zo zijn er namelijk elke week wel wat vrouwen die last hebben van ‘die tijd van de maand’, ‘lekker met hun mannetje op de bank liggen’, of ruzie hebben met hun teamgenoten. Vooral dat laatste blijkt een doorn in het oog van veel gamers. De dames met ruzie passen de bal niet meer naar elkaar, en roddelen in de kleedkamer over wat voor ‘stikwijf’ hun teamgenoot wel niet is.

Vrouwenrechtenactivist Getba Ktute Kitsjun laat in een reactie weten verontwaardigd te zijn:

EA maakt een grote fout door al dat vrouwelijk schoon uit de game te halen. Toegegeven, ze zien er misschien wat mannelijk uit, maar ze zijn nog steeds een stuk knapper dan Dirk Marcellis. En trouwens, alsof die mannen nooit mot hebben? Dat wordt dan zeker weer niet in dat spel gestopt. Dit is de reinste vrouwendiscriminatie, en ze komen er gewoon mee weg!
Binnen de gamewereld werd er unaniem instemmend gereageerd op het besluit van de ontwikkelaar om de vrouwenelftallen te schrappen. De teams werden toch eigenlijk nooit gebruikt, was de algehele reactie. Gepoogd werd ook een aantal vrouwen aan het woord te krijgen, maar de verslaggever kon de weg naar de keuken niet vinden.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    Connorkill's avatar

    Getba Ktute Kitsjun ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  2.   
    FireBallz's avatar

    Leuk geschreven ๐Ÿ™‚

  3.   
    StroopKonijn's avatar

    haha Nice xD

  4.   
    TinusGN's avatar

    Getba Ktute Kitsjun, zit daar nog een boodschap in ofzo? XD

  5.   
    Sa.'s avatar

    Hahahaha hilarish Lennie! ๐Ÿ˜†

  6.   
    Connorkill's avatar

    TinusGN schreef, "Getba Ktute Kitsjun, zit daar nog een boodschap in ofzo? XD"

    Get back to the kitchen ๐Ÿ˜€