Veel ‘vette’ games volgend jaar door de Kerst | GamersNEP Nieuws

Kerst is afgelopen en het nieuwe jaar staat voor de deur. Voor veel gamers is dit altijd een mooi moment, want een nieuw jaar betekent natuurlijk nieuwe games. Uncharted 4: A Thief’s End, Deus Ex: Mankind Divided, Mirror’s Edge en natuurlijk nog veel, veel meer. Echter, vanwege de grote aantallen voedsel die de ontwikkelaars hebben weggestouwd, lijkt het erop dat veel games wat aangekomen zijn.

Nu klinkt het natuurlijk vet als games wat aankomen, meer inhoud krijgen en een glimmende uitstraling hebben. Echter, zorgt het ook voor vertraging. Een vette game is vooral vaak ‘buiten adem’ en heeft slechtere bewegingsvrijheid. Dit haalt de framerate zwaar naar beneden. Daarnaast zorgt de glimmende uitstraling voor beschadigingen op de hoezen en cd’s.

Gelukkig hebben de ontwikkelaars zich voorgenomen 2016 gezonder te gaan leven en de games weer zo gezond mogelijk uit te brengen. De vraag is natuurlijk of zij zich hier aan gaan houden.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Wauw gezondheid bij games zou echt grappig zijn maar ook irritant als je veel ongezond eet.

 2.   
  Noice!'s avatar

  Zullen we anders het nieuwe jaar ingaan zonder GamersNep?? Er is best plaats voor wat satire, dit doen jullie geweldig in veel filmpjes, maar dit is gewoon kinderachtig en eigenlijk nooit leuk.

  Dit is meer zo’n ding dat heel leuk was tijdens de vrijdagmiddagborrel maar in het echt niet goed uitpakt. Neem je verlies en bedenk iets anders want dit gaat ten koste van de anders behoorlijk professionele uitstraling van de site.

 3.   
  mitchel1988's avatar

  ik kan er altijd wel om glimlachen 🙂

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Well memed.

 5.   
  Mgmloomans's avatar

  😀

 6.   
  TinusGN's avatar

  Games hebben juist anorexia, wat leid tot een slechte conditie en weinig inhoud

 7.   
  Tom's avatar

  Ikan’t nie gelove schatje schreef, "Zullen we anders het nieuwe jaar ingaan zonder GamersNep?? Er is best plaats voor wat satire, dit doen jullie geweldig in veel filmpjes, maar dit is gewoon kinderachtig en eigenlijk nooit leuk.
  Dit is meer zo’n ding dat heel leuk was tijdens de vrijdagmiddagborrel maar in het echt niet goed uitpakt. Neem je verlies en bedenk iets anders want dit gaat ten koste van de anders behoorlijk professionele uitstraling van de site."

  GamersNET en professioneel? Laat me niet lachen! 😛

  Overigens was het niet een vrijmibo, maar een beschonken avond op de Heumarkt te Keulen. En het ligt natuurlijk enorm aan je smaak in humor en welke redacteur de GamersNEP in kwestie schrijft. 🙂

 8.   
  frituurkoning14's avatar

  sory ik vint deze niet grapig. schrijver is duidelek geen komiek

 9.   
  Noice!'s avatar

  Tom schreef, "

  ”Ikan’t nie gelove schatje” schreef, "Zullen we anders het nieuwe jaar ingaan zonder GamersNep?? Er is best plaats voor wat satire, dit doen jullie geweldig in veel filmpjes, maar dit is gewoon kinderachtig en eigenlijk nooit leuk.
  Dit is meer zo’n ding dat heel leuk was tijdens de vrijdagmiddagborrel maar in het echt niet goed uitpakt. Neem je verlies en bedenk iets anders want dit gaat ten koste van de anders behoorlijk professionele uitstraling van de site."

  GamersNET en professioneel? Laat me niet lachen! 😛
  Overigens was het niet een vrijmibo, maar een beschonken avond op de Heumarkt te Keulen. En het ligt natuurlijk enorm aan je smaak in humor en welke redacteur de GamersNEP in kwestie schrijft. :)"

  Jullie presenteren wel wat losjes en met humor, maar Peter’s effort om GN naar een hoger niveau te tillen is zonder meer geslaagd. Dat stukje cabaret waar hij zo van houdt en jullie eigenlijk van nature komt aanwaaien moet zeker ook blijven, maar GamersNep is gewoon geforceerd en zelden echt leuk. Het leunde sowieso zwaar op de “grappige” namen van devs/ woordvoerders en woordspelingen, maar daar was de grap na 2 x ook wel vanaf.

  Ik bedoel dit niet kwetsend en ondanks dat sommige redactieleden wat beter verteerbare humor hebben, is het nooit echt leuk. Het is nog niet een keer zo grappig geweest dat m’n plaatsvervsngende schaamte werd vervangen door een lach en ik denk dat het mooi is geweest met dit onderdeel. De groep 10 – 14 jarige gamers is geen doelgroep die heel interessant is voor adverteerders, probeer de content dan zo te maken dat hij die groep niet per se uitsluit, maar dat de voornaamste doelgroep niet al facepalmt bij het lezen van de kop.

 10.   
  Zultkop's avatar

  van ziektes moet men geen grappen maken 😡

 11.   
  PSPfreaky's avatar

  Zoals meerdere mensen hierboven zeggen, vind ik deze GamersNEP ook niet echt geweldig. Ik lees ze vrijwel nooit, omdat ik echt nieuws wil lezen en niet zulk soort berichten.

 12.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  misschien ipv weekelijks, een maandelijks item maken?