World of Tanks komt nu ook naar de PlayStation 4

World of Tanks heeft zijn immense populariteit verworven op de pc en vervolgens heeft Wargaming in samenwerking met Microsoft de stap gemaakt naar eerst de Xbox 360 en vervolgens verscheen er ook een Xbox One-editie. Hoewel een officiële onthulling nog uitblijft, is nu bekendgemaakt dat World of Tanks ook naar de PlayStation 4 zal komen. Nadat World of Tanks vannacht al op de Japanse PlayStation-website verscheen, heeft uitgever Wargaming bij een PlayStation-briefing van Sony Computer Entertainment Japan Asia bevestigd dat er een PlayStation 4-port van World of Tanks aanstaande is.

World of Tanks voor de PlayStation 4 zal gratis speelbaar zijn voor eenieder met een PlayStation Network-account. PlayStation Plus-leden ontvangen wat extraatjes, zoals tijdelijke premium en een speciale tank. Daarnaast zal de PlayStation 4-versie van World of Tanks een tweetal exclusieve maps verkrijgen en zullen PlayStation-functies als SharePlay en RemotePlay ondersteund worden. Tot nu toe heeft Wargaming enkel gesproken over PlayStation 4-versies gelokaliseerd voor het Japans, Chinees en Koreaans, maar het ligt voor de hand dat er ook een Engelstalige editie van World of Tanks zal verschijnen.

Een beta van de PlayStation 4-versie van World of Tanks staat naar verluidt gepland om aan het einde van dit jaar te verschijnen.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Dit vind ik nou erg tof nieuws op me laptop speel ik het bijna dagelijks half uurtje tot uur wel.
    Hopelijk kun je wel alle tanks van pc meenemen.