Sony introduceert vervangbare gekleurde panelen voor PlayStation 4

Eenieder die de harde schijf van zijn PlayStation 4 wel eens heeft vervangen, zal weten dat het losmaken van het glanzende paneel van de console een fluitje van een cent is. Deze panelen lenen zich dan ook uitstekend als middel om je console op gemakkelijke wijze te customizen.

Hiervoor heeft Sony nu vervangbare face plates onthuld die ieder je PlayStation 4 van een leuk kleurtje voorzien. Op dit moment heeft het Japanse bedrijf negen verschillende kleuren in de planning staan, die in november in Japanse Sony stores moeten liggen. De gekleurde panelen hebben een prijskaartje van 2500 Yen, circa 20 euro. Of, en wanneer, we deze face plates in Europa mogen verwachten, is voorlopig helaas onduidelijk.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik denk niet dat ik hem snel zal veranderen maar alsnog erg tof dat ze je de keuze geven.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Chill, misschien ooit eens aanschaffen. Wellicht geen ander kleurtje, maar om de zwarte plaat weer helemaal strak en zonder krasje te hebben xD.

  3.   
    Leukste's avatar

    Daniel Z schreef, "Chill, misschien ooit eens aanschaffen. Wellicht geen ander kleurtje, maar om de zwarte plaat weer helemaal strak en zonder krasje te hebben xD."

    Dan is 20 euro om je PS4 er weer strak uit te laten zien een koopje.

  4.   
    gamepower's avatar

    haha wat een grap………… is dat echt het enige wat sony te melden geeft…. GAMES AUB …. bestaat er niets bij sony van niet tevreden… GELD TERUG?

  5.   
    soldierarjan's avatar

    Ik hoop dat er een mooie houten versie komt in toekomst dat zou er wel mooi uit zien denk.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik houd hem wel lekker origineel zoals die is.