GN Lunchtip: Intro van True Detective nagemaakt in GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Grand Theft Auto 5 wordt door veel creatievelingen gebruikt om toffe filmpjes te schieten. Een bijzonder knappe creatie is de onderstaande video waarin de intro van de veel geprezen tv-serie True Detective nagemaakt is in GTA 5.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De Japanse trailer van Tearaway Unfolded

Eet smakelijk!

 1.   
  Tom 2.0's avatar

  Prachtig gemaakt, en sowieso mijn favoriete intro van een serie ooit. De videoclip die ik vorig jaar maakte voor mijn band was zelfs er geïnspireerd op.

 2.   
  Tom's avatar

  Heel erg vet gedaan! Blijft een mooie intro ook.

  Maar ook hier lijkt Woody Harrelson met snelwegen door z’n gezicht weer sprekend op een Titan.

 3.   
  420blazeit's avatar

  Echt vet gedaan! Ook echt alleen maar props gebruikt uit GTA. Krijg bijna weer zin om de serie nog een keer te kijken