Tien minuten aan footage Star Wars: Battlefront beta

De hype rondom Battlefront is in volle gang. Momenteel is er blijkbaar een beta bezig, want op YouTube is een video verschenen van Jake McNeill waarin tien minuten aan gameplay te zien is.

In de video is de modus Walker Assault op Hoth te zien, en de game ziet er behoorlijk gelikt uit. In oktober kunnen we aan de slag met de officiële gesloten beta.

Star Wars: Battlefront verschijnt 17 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Moet je zien hoe snel dat geweer schiet, en dat zonder bullet drop raakt ie nog best goed van een afstandje
  (En jaja ik weet het is een laser)

  Ook heel de ervaring als ik dit allemaal zie in third person zegt mij dat dit een arcade shooter is dan een Battlefield type shooter.

  EA & Dice kunnen veel goed doen, maar ik zit nog steeds op mijn puntje van mijn stoel dat ze deze game gaan verkloten. Oooo my god, ik hoop dat ik het zo verkeerd heb!! (deze keer 😛 )

 2.   
  Downzilla's avatar

  Er is al best veel gameplay te zien van swbf van die closed alpha van laatst. Begrijp niet dat het nu pas in het nieuws komt.

 3.   
  stoneface's avatar

  Zou graag eens wat jedi gameplay zien. Vooral hoe het health systeem werkt bij de jedis, zelfde als battlefront 2?

 4.   
  Tom's avatar

  Downzilla schreef, "Er is al best veel gameplay te zien van swbf van die closed alpha van laatst. Begrijp niet dat het nu pas in het nieuws komt."

  Ons even tippen op iets wat je nog op de site mist, mag altijd. GamersNET is grotendeels toch vrijwilligerswerk en dus kunnen wij niet 24/7 op ál het nieuws zitten. Beetje hulp met de keuze van nieuwtjes wordt altijd gewaardeerd.

 5.   
  D_Dog's avatar

  Dude dit ziet er eigenlijk best wel nice uit tbh.

 6.   
  King of Heroes's avatar

  Tom schreef, "

  ”Downzilla” schreef, "Er is al best veel gameplay te zien van swbf van die closed alpha van laatst. Begrijp niet dat het nu pas in het nieuws komt."

  Ons even tippen op iets wat je nog op de site mist, mag altijd. GamersNET is grotendeels toch vrijwilligerswerk en dus kunnen wij niet 24/7 op ál het nieuws zitten. Beetje hulp met de keuze van nieuwtjes wordt altijd gewaardeerd."

  Waar zouden we deze tips kunnen indienen? 🙂

 7.   
  Hitman047's avatar

  King of Heroes schreef, "Waar zouden we deze tips kunnen indienen? 🙂 "

  Meld Hier je Game Nieuws! 😉

 8.   
  flipjum's avatar

  Nieuwe video met Star Wars Battlefront gameplay… aaaaaand it’s gone

 9.   
  jelte23's avatar

  Helaas van youtube gehaald voordat ik tijd had om hem te bekijken, kijk er erg naar uit om hem op mijn darthvader ps4 te spelen. 1tb starwars ps4 staat in de pre-order inclusief de deluxe edition battlefront