EA geeft meer details vrij over Drop Zone-modus voor Star Wars: Battlefront

Na eerdere aankondigingen van Fighter-squadron en Blast, geeft EA opnieuw details vrij over een nieuwe Star Wars: Battlefront-modus. De modus heet Drop Zone en komt neer op een Battlefront-versie van king of the hill.


In Drop Zone vechten twee teams van acht spelers het tegen elkaar uit om een aantal gebieden te veroveren. Deze gebieden worden bepaald door pods die uit de lucht komen vallen. Wanneer de pods zijn geland, weten de teams waar ze het uit moeten gaan vechten. Teams hebben als doel om vijf pods te veroveren. Als dit niet lukt voor het einde van de match, wint het team met de meest veroverde pods op dat moment.

Wanneer een pod is veroverd, zal deze langzaam openen. Wanneer een team lang genoeg een pod weet te verdedigen, zal deze zich openen en het verdedigende team voorzien van power pickups. In dat geval zal er ook ergens anders een nieuwe pod landen. Teams moeten een balans vinden tussen verdedigen en aanvallen, want verdedigende teams vormen een makkelijk doelwit voor explosieven.

Als je niet kunt wachten om Drop Zone te spelen heb je misschien wel geluk. Drop Zone is namelijk speelbaar in de beta die plaatsvindt in oktober.

  1.   
    RikH's avatar

    klinkt leuk weer wat anders

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Hoe meer ik naar kijk of leest hoe minder enthousiast ik wordt.