Talkshowpresentator Jimmy Kimmel krijgt les van gamers

De Amerikaanse talkshowpresentator Jimmy Kimmel zorgde afgelopen week voor ophef toen hij het nieuwe platform YouTube Gaming belachelijk probeerde te maken. Hij zei niet te begrijpen waarom gamers het leuk vinden om te kijken naar hoe iemand anders een game speelt . Kimmel trok de vergelijking met iemand die naar een restaurant gaat en zijn of haar eten door iemand anders laat nuttigen.

Het segment waarin Kimmel Youtube Gaming belachelijk maakt is geüpload naar YouTube. Vanzelfsprekend kon de video op weinig warme reacties rekenen. Een paar dagen later verscheen er dan ook weer een nieuwe video waarin Kimmel enkele van die warme reacties doornam. Het verhaal is echter nog niet voorbij, want vandaag is er een nieuwe video verschenen waarin Kimmel zich probeert te verplaatsen in het leven van een game watcher.

YouTubers Markiplier en MissesMae proberen Kimmel ervan te overtuigen dat het kijken naar games leuk kan zijn. Een potje Rocket League moet daarbij helpen. Of het ze gelukt is zie je in onderstaande video.

 1.   
  3333/3333's avatar

  Dus om te bewijzen dat het leuk is om naar andere mensen die gamen te kijken gaan ze zelf een potje Rocket League spelen. 😕

 2.   
  Tom's avatar

  Beetje aparte gang van zaken, maar uiteindelijk halen ze zo wel Kimmels publiek over om te kijken naar een game.

 3.   
  Koen's avatar

  Ik denk zelf ook niet dat Kimmel ooit van gedachten zal veranderen. Hij weet alleen wel goed dat een video zoals deze goed bekeken zal worden. 🙂

 4.   
  TinusGN's avatar

  Dit is geweldig!

 5.   
  Codename_black's avatar

  Iedereen weet toch dat dit gewoon een proffesionele troll is? Enigste waar hij en zijn team om geven is de aandacht en om kijkers te trekken.
  snap niet dat mensen hem zo serieus nemen.

 6.   
  Leukste's avatar

  Sinds wanneer nemen we trolls serieus? 😳