Nieuwe GOG Galaxy-update laat je oude patches van games installeren

Het DRM-vrije platform GOG Galaxy is hard op weg om een vaste concurrent van Steam te worden. Eerder lieten we al weten dat The Witcher 3: Wild Hunt vaker was verkocht op GOG dan op Steam. Patch 1.1 is onderweg en voegt een interessante feature toe waarmee je oude patches voor games kunt downloaden.

Patch 1.1 introduceert een rollback feature waarmee eerdere versies van games kunnen worden geïnstalleerd. Dit is handig wanneer nieuwe patches problemen opleveren met bepaalde mods of savegames. Er is een beta van patch 1.1, maar de update zal zeer binnenkort voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer je de patch al wilt installeren, kun je ‘Receive preview updates’ aanvinken in de instellingen.

Naast het toevoegen van de rollback feature wordt in patch 1.1 het vriendensysteem verbeterd, kunnen downloads worden gepauzeerd en krijgt de interface van het platform een update. Ten slotte krijgt de performance van het platform een boost. Maak jij al gebruik van GOG Galaxy en zo ja, wat zijn je ervaringen met het platform? Laat het weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren