Metroid Prime ziet er prachtig uit in de Unreal Engine 4

De onthulling van Metroid Prime: Federation Force kon rekenen op veel boze reacties. Dit is niet de Metroid-game waar fans al die tijd op hebben gewacht! Het lijkt er dus niet op dat Nintendo onze Metroid-honger spoedig zal stillen, maar gelukkig neemt een creatieve fan deze verantwoordelijkheid graag op zich.

“CryZENx” maakte in de Unreal Engine 4 een demo die ge├»nspireerd is door Metroid Prime. Wanneer we zeggen dat de graphics mooi zijn, drukken we ons zacht uit. Niet alleen de omgeving oogt indrukwekkend, ook Metroids pak is een lust voor het oog. Je kunt de demo zelf downloaden, maar wees gewaarschuwd: je hebt een flinke computer nodig om hem te kunnen draaien. Heb je niet zo’n bakbeest op je bureau staan, check de gameplay-beelden dan in onderstaande video.

CryZENx maakte eerder soortgelijke demo’s van Sonic the Hedgehog en Super Mario.

 1.   
  Cyart's avatar

  omg et loopt zo soepel, zkr als je vergelijkt met huidige game engines,

  ik heb een 660 ti DX11 en daar liep et goed op,

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Het ziet inderdaad erg indrukwekkend uit, maar de assets die deze persoon gebruikt worden gewoon meegeleverd of kun je downloaden voor UDK4.

  Het enige wat hij zelf heeft gemaakt is de personage en animaties. Rest wordt gewoon geleverd door UDK4 of de content store van UDK4.

  Dat maakt het meteen minder spectaculair. ­čÖé