Origin krijgt met verse update ook compleet vernieuwde look

Wie vandaag gebruikmaakt van Electronic Arts’ eigen game-service Origin, zal opvallen dat de software een nieuw gezicht heeft. Voor het eerst sinds Origins lancering in 2011 is het programma voorzien van een verse look. De geüpdate 10.0.1.31806-versie van Origin hevelt huidige gebruikers over naar een ogenschijnlijk meer gestroomlijnde ervaring.


Hoewel het eigenlijk gaat om een open beta-principe, heeft EA wel bekendgemaakt dat de oudere versie van Origin snel uitgefaseerd zal worden. Op de grote FAQ-pagina over de update wordt dat feit nog onderstreept, alsmede andere prangende vragen beantwoord.

Opvallende features zijn een meer web-achtige uitstraling, die in veel gevallen meer overzicht over je game-bibliotheek en de online winkel brengt. Minder fraaie ‘toevoegingen’ zijn ongetwijfeld de vele mankementen die spelers reeds meldden op r/Origin. Van te grote window borders tot crashende systemen, op Reddit is niet iedereen even blij. Hopelijk komt Electronic Arts snel op de proppen met de problemen die deze beta voortbrengt.

Heb je zelf al het nieuwe Origin ervaren? Laat ons dan vooral weten hoe het kersverse jasje bevalt!

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Ik gebruikte de Beta versie al een tijdje aangezien ik het mijlen beter vond qua uiterlijk. Kan zeggen dat ik het nogsteeds een mooie upgrade vindt voor origin!

 2.   
  nielsiebro's avatar

  Zeker netjes !

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik doe zelf niet mee aan Origin client bèta’s, maar dit uiterlijk heb ik volgens mij al een week lang. Het irritantste vind ik dat als je je vriendenlijst wil inklappen je eerst verschillende opties krijgt wat je precies wil doen 😕