Boba Fett kan vliegen in Star Wars: Battlefront

Hoewel de Boba Fett-game Star Wars 1313 helaas nooit meer het levenslicht zal zien, lijkt het erop dat Star Wars: Battlefront een redelijk alternatief gaat bieden. Boba Fett is namelijk speelbaar in die game en heeft dankzij zijn jetpack, in tegenstelling tot de andere infanterie, de mogelijkheid om te vliegen!

DICE kwam er echter al snel achter dat dit Boba een oneerlijk voordeel geeft ten opzichte van andere spelers. Daarom koos de ontwikkelaar ervoor om de jetpack slechts een beperkte hoeveelheid brandstof te geven. Boba zal dus regelmatig moeten landen om zijn benzinevoorraad bij te vullen.

Boba Fett is uitgerust met een EE-3 Carbine Rifle, raketwerper en vlammenwerper. Hij is dus op zowel korte als lange afstand zeer dodelijk. Meer informatie over deze bounty hunter vind je op de officiële website van Star Wars: Battlefront.

 1.   
  Mjolnir's avatar

  Net zoals vroegah dus

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  zou best wel bobba zijn als Boba niet kon vliegen

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Maar gaat de hero classes precies het zelfde doen als in voorgaande Battlefront delen? (Dus ook met een hele korte tijdlimiet)

 4.   
  stoneface's avatar

  hopelijk is er ook assault on Mos Eisley. Dit vond ik echt een leuke modi.

 5.   
  ATLAS_TroopeR's avatar

  Super

 6.   
  mmx's avatar

  Starwars 1313 geanuleerd dat vond ik echt jammer maar misschien kunnen we met zijn allen Disney op andere gedachten brengen het is toch puur zonde .