Check hier de Worldwide Reveal Trailer van Mafia 3

Mafia 3 is in ontwikkeling en vandaag lanceert 2K Games een Worldwide Reveal Trailer van Mafia 3. De trailer biedt een eerste blik op deze opvolger van Mafia 2, die alweer 5 jaar geleden verscheen. Inmiddels weten we dat Mafia 3 in 2016 zal verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Mafia 3 speelt zich af in de jaren ’60, in New Orleans Louisiana. Je stapt in de schoenen van de donkere Vietnam-veteraan Lincoln, die als doel heeft om af te rekenen met de traditionele Italiaanse maffia in de stad. Samen met zijn onconventionele ‘familie’ bestaande uit Burke, Cassandra en Vito is hij bereid om heel ver te gaan. Je mag gaan bouwen aan een nieuwe, heersende familie in New Orleans.

Hieronder kan je de Mafia 3 trailer bekijken. Kijk jij al uit naar Mafia 3? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  420blazeit's avatar

  Vet, jammer van het einde met die afro en redneck, killde een beetje het mafia sfeertje. Blijkbaar speelt het zich ook in de 60-70’s af.

 2.   
  ChielB's avatar

  Blijkbaar ga je als donkere Vietnam-veteraan los in New Orleans/Louisiana in de jaren ’60. Je bouwt aan je eigen gang/familie en je probeert af te rekenen met de traditionele Italiaanse maffia-familie.

  Enerzijds heel tof, anderzijds is het hopen dat het echte gangster-sfeertje behouden blijft en dat het niet te generiek gaat aanvoelen qua actie en missies.

 3.   
  Ralph P Scene's avatar

  pre order time haha

 4.   
  420blazeit's avatar

  ChielB schreef, "Blijkbaar ga je als donkere Vietnam-veteraan los in New Orleans/Louisiana in de jaren ’60. Je bouwt aan je eigen gang/familie en je probeert af te rekenen met de traditionele Italiaanse maffia-familie.
  "

  Had het liever andersom gezien.

 5.   
  3333/3333's avatar

  In de sixties dus, zo jammer dat ze daarvoor kiezen als setting.

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Wat hadden ze dan moeten doen? Nóg een keer die jaren ’30 opzoeken? Dan krijg je weer het gezeur dat het meer van hetzelfde is. De lijn was al wel duidelijk toen Mafia 2 richting de jaren 40/50 ging.

  Vette setting wat mij betreft en vet dat ook Vito er weer bij is 8) 😀

 7.   
  HenTactical's avatar

  ik weet het niet hoor. denk dat het typerende gangster sfeertje van maffia een beetje weg ebt in het hippie tijdperk. maar ik laat me verassen, ben benieuwd naar het verloop van de game.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Niet helemaal waar ik op gehoopt had, vond die jaren 50 setting van Mafia 2 perfect. Wel leuk dat Vito er in zit, hopelijk krijgen we nog te zien wat er na het open einde van Mafia 2 gebeurde.

 9.   
  spacebuster's avatar

  Ik denk dat dit wel eens een Gta killer zou kunnen gaan worden. Scareface achtige maffia praktijken in spooky new orleans.