GN Lunchtip: Prachtige Mario-muziek op de piano


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Mogelijk heb je weleens gehoord van Player:Piano. Dit muzikale duo maakt regelmatig “muzikale avonturenvideo’s” waarin muziek van bekende films, series en games ten gehore wordt gebracht. Ter ere van Super Mario Bros.’ dertigste verjaardag besloot Player:Piano enkele Mario-deuntjes ten gehore te brengen. Check het prachtige resultaat hieronder.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Twitch plays Dark Souls

Eet smakelijk!

 1.   
  Koenboy1304's avatar

  Ik ben verlieft op die piano <3 <3 <3

 2.   
  YdieresiS's avatar

  Er toepasselijke piano. Dat maakt dat de deuntjes nog meer tot hun recht komen 😛 😆

 3.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Koenboy, ze is van mij!!!