Release van de Week: Terminator: Genisys


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks verkiezen we één film tot Release van de Week en vertellen we je meer over deze film in een speciale Release van de Week Trailer. Deze week is de Release van de Week: Terminator: Genisys, maar eerst een overzicht van de andere films die ook vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop:

– De Vijf en de Piratenschat (Meer info)
– The Face of an Angel (Meer info)


Over Terminator: Genisys:
Regisseur: Alan Taylor
Cast: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke en Jai Courtney
Genre: Actie, Avontuur en Sciencefiction
Duur: 126 minuten

Synopsis
In Terminator: Genisys stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Terminator: Genisys is nu te zien in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

Wist je dat… Arnold Schwarzenegger voorafgaand aan de opnames voor een half jaar lang drie uur per dag trainde om weer in vorm te komen. Hierna had hij exact hetzelfde gewicht en spieromvang als 12 jaar geleden voor de opnames van Terminator 3: Rise of the Machines.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren