PlayStation Plus is vijf jaar geworden; loyale leden krijgen cadeau

Gisteren is de online service PlayStation Plus vijf jaar geworden en sindsdien zijn er al vele ‘gratis’ games, content, thema’s en beta’s de revue gepasseerd en om trouwe abonnees te bedanken, geeft Sony Computer Entertainmen hen een cadeau.

Als je vanaf het begin lid bent geweest, dan kun je een e-mail ontvangen van Sony. Deze mail kan jou een ‘personalised print’ opleveren waarop staat wat je allemaal gedaan en bereikt hebt met PlayStation Plus. Wat je moet doen is in de mail op de link klinken en via die website moet je jouw adres invullen, vóór 13 juli.

To celebrate those of you that have been with us from the very beginning, a limited edition gift will be arriving in the mail for those of you that have been part of the journey since the very start. Think you may be one of them? Then keep a close eye on your emails as we’ll be getting in touch today.
Wellicht heb jij binnenkort een mooi PlayStation Plus-certificaat boven je bed hangen!

 1.   
  superdedupe's avatar

  Waarom niet een game ofzo -.-‘. Ik kan zelf wel een lijst van trophies uitprinten, daar heb ik Sony niet voor nodig…

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Leuk dat ze iets doen maar had wel wat meer gemogen… En even eerlijk, wie is er al sinds het begin lid? Ik ken letterlijk niemand.

 3.   
  Supermario's avatar

  Leuk dat ze vaste klanten iets geven. Straks even kijken wat ik heb gekregen.

 4.   
  fdennis's avatar

  Raar dat ik geen mail heb gekregen. Ik was vanaf dag 1 lid. En er zat misschien een periode van 2 maanden tussen dat ik even geen lid was. Maar voor de rest de hele tijd.

 5.   
  Daan's avatar

  fdennis schreef, "Raar dat ik geen mail heb gekregen. Ik was vanaf dag 1 lid. En er zat misschien een periode van 2 maanden tussen dat ik even geen lid was. Maar voor de rest de hele tijd. "

  Vanaf dag één betekent zonder tussenstop. 🙂

 6.   
  fdennis's avatar

  Daan schreef, "

  ”fdennis” schreef, "Raar dat ik geen mail heb gekregen. Ik was vanaf dag 1 lid. En er zat misschien een periode van 2 maanden tussen dat ik even geen lid was. Maar voor de rest de hele tijd. "

  Vanaf dag één betekent zonder tussenstop. 🙂 "

  Ze nemen het inderdaad wel heel letterlijk.

 7.   
  gatemaster64's avatar

  hoop dat ze met goede games komen voor ps plus in july, want game with gold is op dit moment naar mijn mening veel beter.

 8.   
  mastertje's avatar

  Is dit nou weer typisch Nederlands? Meteen ‘gezeik’ dat het geen game etc is 🙄 terwijl ik denk dat niemand hier aanspraak erop heeft.
  Wees blij dat ze überhaupt iets doen. En meestal krijgt de jarige toch cadeautjes?