Aankondiging Mafia III lijkt een kwestie van tijd

De E3 bracht helaas geen nieuws over een derde Mafia-game. 2K Games hield de lippen stijf op elkaar en presenteerde alleen een Civilization-uitbreiding en XCOM 2. Er staat echter nog een beurs op de agenda, dus kan het zomaar dat de langverwachte Mafia-titel daar onthuld gaat worden.

De woorden “nog een beurs” slaan natuurlijk op de Gamescom, die op 5 augustus van start zal gaan. Hoewel de verwachting eerder dus niet ingelost werd, duiden verschillende domeinregistraties op meer zekerheid over Mafia III. 2K registreerde namelijk de domeinen mafia3thegame.com, mafiaiiithegame.com, mafiathree.com en mafiathreethegame.com.

Veel duidelijker kan het niet, toch? En daarbij zou het niet de eerste keer zijn dat 2K het Gamescom-podium gebruikt voor de aankondiging van een nieuwe game.

 1.   
  thijsknvb's avatar

  Hell Yeah!

 2.   
  Tom 2.0's avatar

  Deel één had een meesterlijk verhaal, deel twee was (voor de tijd) vooral heel mooi en stijlvol. Kunnen ze dit combineren voor deel drie? 🙂

 3.   
  Downzilla's avatar

  Als deze minstens zo goed is als mafia 2 vind ik het mooi

 4.   
  Gozer_033's avatar

  ik vind de charme van mafia juist de sfeer de oldschool shit de auto en die heerlijke muziek op de radio.
  geen sidemisions maar gewoon een bruut verhaal.
  ik hoop dat ze daar op blijven focussen en dat ze niet multiplayer gaan.

 5.   
  FireBallz's avatar

  Deel 1 was geweldig, helaas konden ze die lijn niet doorzetten bij MAfia II, ik vond hem echt geflopt.

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Laat maar komen. Heb de eerste niet zoveel gespeeld omdat ik te jong was om het allemaal te snappen, de 2de heb ik wel meerdere malen uitgespeeld. Heb wel zin in weer een game in de oude Mafia stijl, ff weg van al dat moderne en futuristische gedoe

 7.   
  Sa.'s avatar

  Ik vond Mafia 2 echt een ongelofelijk vette game! 🙂