Vernieuwde PlayStation 4 met harde schijf van 1TB binnenkort beschikbaar

Onlangs bleek uit documenten van de Amerikaanse keuringsinstantie FCC al dat Sony bezig was met een vernieuwde PlayStation 4, waarbij het opvallendste wapenfeit een harde schijf van 1TB was. Nu heeft Sony deze vernieuwde PlayStation 4 officieel onthuld en de Japanse elektronicagigant laat weten dat de nieuwe versie van zijn console vanaf 15 juli beschikbaar zal zijn. Informatie over de adviesprijs van deze ‘Ultimate Player Edition’ blijft vooralsnog helaas achterwege.

De ‘Ultimate Player Edition’ PlayStation 4 bevat een harde schijf van 1TB, een verdubbeling van de opslagruimte bij de reguliere console, maar verder noemt Sony geen veranderingen in het apparaat. Uit eerdere berichtgeving rondom deze vernieuwde PlayStation 4 kwam echter ook naar voren dat de console iets lichter zou zijn en wat minder stroom zou gebruiken.

  1.   
    Noice!'s avatar

    En daar gaan ze weer! Zo lopen ze al 2 jaar achter Microsoft aan…anders kopieer je even alles wat ze doen, Sony? ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Sa.'s avatar

    @Witch A Vengeance, hoe graag ik je ook gelijk geef, klopt deels wat je zegt. Sony kopieert heus wel wat dingen van MS en MS van Sony, maar een 1TB versie van je console is gewoonweg broodnodig. 500GB is gewoon te weinig. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Hadden ze eigenlijk al vanaf het begin moeten doen… Ik zit nu al games te verwijderen voor plek en ben binnenkort zeker van plan een grotere schijf te halen.

  4.   
    MCBrammetjeNL's avatar

    Ik vind het echt handig dat had inderdaad veel eerder moeten komen ik heb er al een besteld morgen komt hij binnen ๐Ÿ™‚

  5.   
    nielsiebro's avatar

    hoeveel kost ie?

  6.   
    DaanDeGamer's avatar

    Ja dit is wel handig:)

  7.   
    Leukste's avatar

    nielsiebro schreef, "hoeveel kost ie?"

    bron: Playstation blog EU

    For pricing information, check with your local retailer.

    Vertaald:
    Voor de prijs verwijst Sony naar de verkopers, die deze zelf kunnen bepalen.

  8.   
    LHP's avatar

    ik heb hem al

  9.   
    Ryan2000's avatar

    LHP schreef, "ik heb hem al "

    Hij is nog geen eens uit! Alleen de 500GB versie

  10.   
    Leukste's avatar

    ”Ryan2000″ schreef, "…"

    Ik denk dat je zijn reacties met een korreltje zout moet nemen. Aangezien zijn andere reacties ook wat apart waren. ๐Ÿ˜‰

  11.   
    RCF2027's avatar

    Gejat van xbox

  12.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Wanneer komt de Wii U met 1 TB opslagruimte? Is echt broodnodig hoor. ๐Ÿ˜›

  13.   
    Moodey's avatar

    Grappig dat mensen zeggem dat t gejat is van Xbox terwijl het geheugen vergroten van de console een van de meest basis dingen is die je kan doen… ben je toch wel een beetje fanboy als je daar moeilijk over doet. dan is letterlijk elk klein detail wel op de een of andere manier van de ander gejat..

  14.   
    kmjansen's avatar

    with a vengeance schreef, "En daar gaan ze weer! Zo lopen ze al 2 jaar achter Microsoft aan…anders kopieer je even alles wat ze doen, Sony? ;)"

    Complete onzin, dus ze lopen achter microsoft aan omdat ze een grotere HDD in de console stoppen, haha wat een lachertje en er achteraan lopen, Sony loopt kilometers verder dan Microsoft dat hebben de verkopen wel laten zien.

  15.   
    King of Heroes's avatar

    Moodey schreef, "Grappig dat mensen zeggem dat t gejat is van Xbox terwijl het geheugen vergroten van de console een van de meest basis dingen is die je kan doen… ben je toch wel een beetje fanboy als je daar moeilijk over doet. dan is letterlijk elk klein detail wel op de een of andere manier van de ander gejat.."

    Het is altijd lachen om zulke dingen te lezen! ๐Ÿ˜†

  16.   
    Angello_1990's avatar

    (null)

  17.   
    Ricardo1991's avatar

    Op verschillende webshops kan de Playstation gepre-orderd worden voor een prijs van 399 euro… Grote kans dat de 500 GB variant dan in prijs daalt naar 349 euro