Release van de Week: The Age of Adaline


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks verkiezen we één film tot Release van de Week en vertellen we je meer over deze film in een speciale Release van de Week Trailer. Deze week is de Release van de Week: The Age of Adaline, maar eerst een overzicht van de andere films die ook vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop:

– Infinitly Polar Bear (Meer info)


Over The Age of Adaline:
Regisseur: Lee Toland Krieger
Cast: Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford
Genre: Romantiek en Drama
Duur: 110 minuten

Synopsis
Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen.

The Age of Adaline is nu te zien in de bioscoop.

Wist je dat… Actrice Natalie Portman de hoofdrol voor deze film heeft afgewezen en dat het de tweede keer is dat Ellen Burstyn een personage speelt waarvan één van de ouders fysiek jonger blijft dan haar eigen personage? Dit was namelijk ook in Interstellar [2014] het geval.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren