World of Tanks richting Xbox One op 28 juli

Naast al het E3 geweld kondigt Wargaming aan dat World of Tanks op 28 juli uitkomt voor de Xbox One. Via een persbericht laat het bedrijf weten dat de game uiteraard verbeterde graphics, maar nog verrassender is dat World of Tanks cross-platform te spelen zal zijn tussen de Xbox 360 en Xbox One.

Daarnaast is progressie en content te delen tussen beide consoles middels je Xbox Live-account, bevat de game een nieuwe Player versus Environment (PvE) modus genaamd ‘Proving Grounds’ en is er sociale en streaming ondersteuning mogelijk met de Xbox One-versie.

World of Tanks voor de Xbox One is vanaf 10 juli te pre-loaden en op 11 en 12 juli is er een Xbox One World of Tanks Beta Weekend. Het spel is gratis te downloaden voor Xbox Live Gold-leden, voor overige leden is World of Tanks zeven dagen uit te proberen.

  1.   
    D_Dog's avatar

    Vraag me af of die destructionel envire.. nog wat (jezus mijn grammar) al is toegevoegd.

  2.   
    petiertje's avatar

    hopelijk word die versie beter gebalanceerd dan die op de PC. Speel het zelf niet meer. veel te lastig om ook maar een beetje winst te maken met standaard account zodra je boven tier 6 komt. en de fun wordt er ook wel erg uit gehaald door de ongelijkheid van de teams met bijna elke game die je speelt. maar hoop voor de X box mensen dat ze er plezier aan hebben