Jurassic World breekt records en Chris Pratt tekent voor vervolg

Eergisteren wisten we te melden dat de film Jurassic World op vrijdag al een wereldwijde opbrengst had van 212 miljoen dollar. De film heeft het echter dit weekend nog beter gedaan dan verwacht. De film heeft in het eerste weekend een recordbedrag binnengehaald van 511,8 miljoen dollar. De verwachtingen voor het eerste weekend lagen rond de 125 miljoen. Jurassic World is nu officieel de recordhouder van de hoogste eerste weekendopbrengst wereldwijd. Dit record was tot voorheen in handen van de laatste Harry Potter-film. Deze had in het eerste weekend een wereldwijde opbrengst van 483,2 miljoen dollar.

Dit is niet het enige goede nieuws voor de franchise. We wisten al dat er een vervolg zou komen, maar Chris Pratt heeft bevestigd dat hij ook heeft getekend om terug te keren als de Raptor-trainer Owen. Hij vertelde in een interview dat hij zeker weten in het vervolg zal spelen.

Jurassic World is niet de enige populaire franchise waar Chris Pratt momenteel in is te zien. Hij is ook onderdeel van de Guardians of the Galaxy als de eigenwijze Star-Lord. Pratt zou mogelijk ook nog is de rol van Indian Jones op zich kunnen gaan nemen. Disney zou hem graag zien als dit personage.

Jurassic World is momenteel in de Nederlands bisocopen te bezichtigen en wil je weten wat onze redactrice Patricia vond van de film? Lees haar recensie dan hier.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren