Dag vier Steam Summer Sale bevat o.a. Civilization, Far Cry en Transistor

Het weekend zit er alweer bijna op, maar dat heeft ook een positieve kant: de vierde dag van de Steam Summer Sale is namelijk zojuist gestart. Ook ditmaal staat er weer een nieuwe lading aan nieuwe aanbiedingen voor je klaar en deze zie je uiteraard hieronder terug. Vermeldenswaardig zijn ditmaal onder andere Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth (19,99 euro), de Far Cry-franchise (50 tot 75 procent korting) en de indiegame Transistor (4,74 euro).

Heb je interesse in één van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal of flash sale. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

 1.   
  fdennis's avatar

  Matige sales vandaag. Hopelijk morgen beter.

 2.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  matige sales tot nu toe helaas….

 3.   
  Sa.'s avatar

  Ik wacht nog steeds op ESO, niet dat ik em wil kopen (ik heb em al), maar ik hoopte erop dat een paar redacteuren hem misschien zouden halen voor een eventuele stream avond… 😛 😉