Boxart Star Wars: Battlefront Deluxe Edition is een lust voor het oog

Op Amazon is de boxart verschenen van de Deluxe Edition van Star Wars: Battlefront. Op het hoesje zien we de helm van een Stormtrooper met daarop de reflectie van een veldslag. Als je goed kijkt, zie je in de reflectie een aantal troepen van de Rebellen, een X-Wing en een neergestorte T-47 in een sneeuwachtig landschap. Iedereen met een beetje Star Wars-kennis zal waarschijnlijk snel de link leggen met de veldslag op de ijskoude planeet Hoth uit Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back.


De Deluxe Edition van Star Wars: Battlefront zal je naast deze mooie boxart voorzien van vijf unieke in-game wapens: de DL-44 Blaster, Ion Grenade, Ion Torpedo, Ion Shock en een wapen genaamd Victory. Is deze luxe editie straks van jou, of ga je voor de normale variant?

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ziet er mooi uit maar sla hem helemaal over, het is alleen maar online gamen dan pas ik.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  Kijk dit is nog eens een boxart. zoveel detail in een klein stukje. prachtig! Hier kan halo 5 niet aan tippen

 3.   
  GENERAL_DS's avatar

  Sexy beest die trooper.

 4.   
  Downzilla's avatar

  Unieke in game wapens bij een deluxe edition? ea pakt dus de hardline manier om geld te smiechten.

 5.   
  Sa.'s avatar

  Vet! Alleen klein beetje jammer van die wapens. Ik bedoel, vanaf launch?! Maargoed, we gaan op de E3 hopelijk veel meer zien van deze geweldige game!

 6.   
  Kamelot2's avatar

  Ziet er mooi uit, maar hou niet zo van star wars ๐Ÿ˜› Ik skip hem net als alle voorgaande delen ๐Ÿ™‚

 7.   
  Lazar93's avatar

  hele gave boxart maar zoals Carlos al zei, ik hoop toch echt dat er een vermakelijke single player bij zit niet echt te wachten op een multiplayer shooter, BF 2 ook alleen maar offline gespeeld.
  En wat die ‘Special” Edition betreft, alsjeblieft zeg Pay 2 win is here. ๐Ÿ˜ก

 8.   
  Overload14's avatar

  Toen ik hoorde dat Dice het project terug opnam dacht ik dat het in goede handen was. Maar aangezien Dice het slaafje geworden is van EA is mijn interesse volledig verdwenen. Erg jammer eigenlijk aangezien de vorige battlefronts meesterwerken waren.

 9.   
  daantje20's avatar

  super awesome. de boxart heeft zeker wel een heleboel betekenissen in zo’n klein stukje van de tekening. zeer zeker gaaf om te zien. ik sla deze deluxe edition denk ik echter over.

 10.   
  noah81's avatar

  ik haal gewoon de normale versie die lijk me meer dan voldoende