Skylanders: SuperChargers brengt auto’s, boten en vliegtuigen tot leven

Skylanders, dé franchise voor kinderen met ouders die graag geld spenderen aan poppetjes, komt op 20 september met Skylanders: SuperChargers. De game wordt door Activision, uitvinder van het ‘toys-to-life’ genre, eerst uitgegeven in Noord-Amerika, maar op 25 september verschijnt Skylanders: SuperChargers ook bij ons in Europa. De game breidt de zo kenmerkende gameplay uit met de introductie van voertuigen die tot leven komen, waarmee jonge gamers weer op een nieuwe manier met Skylanders aan de slag kunnen.


In Skylanders: SuperChargers maken we kennis met een nieuw soort helden: de SuperChargers. Ze onderscheiden zich van hun voorgangers door nieuwe moves, krachtige aanvallen en wapens die nog nooit eerder zijn vertoond. De SuperChargers beschikken over bijzondere talenten en zo kunnen ze Portal Masters helpen om Kaos te bestrijden. Bij de game komen twintig nieuwe SuperCharger-toys en twintig nieuwe voertuig-toys beschikbaar. Reserveer dus maar vast wat euro’s voor de noodzakelijke uitbreidingen op de bestaande collectie.
“Al sinds de release van Skylanders: Spyro’s Adventure werken we samen met Activision. Al vanaf dat prille begin zijn we 100% overtuigd van de magie en innovatiekracht van het merk. Met iedere nieuwe game wordt het concept opnieuw uitgevonden en geïntensiveerd en zo blijft Skylanders boeiende en meeslepende gaming ervaringen bieden. In onze winkels merken we hoe trouw de kleine fans zijn aan Skylanders en Activision stelt ze nooit teleur. Met iedere nieuwe uitgave geven ze de fans weer iets extra’s en we zijn er als keten dan ook trots op dat we het breedste assortiment aan Skylanders merchandise dat er maar mogelijk is kunnen aanbieden. Straks komt de nieuwe Skylanders: SuperChargers er nog eens bij – fantastisch!”

[SCREENSHOTS]

 1.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Ze hadden nog niet genoeg geld weggenaaid. Want het gebeurt tegenwoordig nooit dat er een game wordt uitgemolken.

 2.   
  Ralph P Scene's avatar

  Al het zuur verdiende geld van papa en mama zo uit de portemonee gehaald.

 3.   
  Felis_Rufus's avatar

  Game’s Hunter schreef, "Al het zuur verdiende geld van papa en mama zo uit de portemonee gehaald."

  Gelukkig zijn die van mij nog niet oud genoeg.

 4.   
  jelte23's avatar

  niemand ziet de lol in deze game ofzo. altijd die negativiteit. het is niet direct een spel voor kinderen. het is ook super leuk voor volwassen. natuurlijk kost het geld voor poppetjes maar dat is je eigen keus. want je kunt alle levels spelen met alleen het starterspack. maat beschouw dit ook als rem tripple A game. ik bedoel dat het wel iedere game origineel is. maar het zou fijn zijn als deze game ook als een grote release beschouwd word

 5.   
  RikZonderC's avatar

  Ik wacht nog steeds op de Pokémon versie