Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe video review: MSI MSI GT80 Titan 2QE SLI Video Review

Het heeft even geduurd, maar onze Tom is dan eindelijk toch klaar om een oordeel te plakken op de erg complete GT80 Titan 2QE 030-NL van MSI. De richtprijs van circa 4.600 euro is zeker fors, maar wat krijg je daar nou concreet voor terug in een laptop?

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Wat een bedrag, de goedkoopste wat ik kon vinden is € 4.593. Leuke laptop maar ik zou al dat geld niet uitgeven. En als ik het te spenderen had, had ik er ook een vette desktop van gemaakt die geen SLI bevat maar een quad GPU. 🙄

  Het is ook apart dat GTA V niet op de allerhoogste settings werkt, en dat voor €4.500? Nah, trek daar minimaal de helft van af en bouw je een desktop PC. Dan heb je veel dikker performance voor veel minder geld.

 2.   
  Tom's avatar

  Grand Theft Auto V kan dan ook ongekend zwaar zijn op Ultra en allerlei visuele extraatjes. Ik vond het al knap dat een laptop de game überhaupt zo smooth kon draaien, terwijl toch vrijwel alles (behalve gras dan) op High staat.

  Toegegeven, voor hetzelfde bedrag bouw je een NASA-waardige desktop, maar het is tof om te zien dat bedrijven blijven proberen meer en meer kracht in laptops te stoppen. De prijzen zijn dan (nog) niet redelijk, maar ze laten duidelijk wel zien dat gaming laptops tegenwoordige ook steeds vaker desktop-prestaties kunnen evenaren. 🙂

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Geen Noah?

 4.   
  420blazeit's avatar

  Leuk om te reviewen maar niemand hier gaat dit natuurlijk kopen.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Mooi apparaat.

 6.   
  Tom's avatar

  AtomicDogg schreef, "Geen Noah? "

  Ik neem aan dat je Jonah bedoelt? Die heeft namelijk zijn werkzaamheden voor GamersNET een aantal maanden terug stopgezet.

 7.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Toch wel echt een vet ding.
  Maarja, 4000 euro is mij net iets te veel :P.

 8.   
  AtomicDogg's avatar

  Tom schreef, "

  ”AtomicDogg” schreef, "Geen Noah? "

  Ik neem aan dat je Jonah bedoelt? Die heeft namelijk zijn werkzaamheden voor GamersNET een aantal maanden terug stopgezet. "

  Ik maakte een foutje, ik bedoelde Jonah inderdaad. Spijtig dat hij weg is.

 9.   
  GBA43's avatar

  Ziet er goed uit.. ik vind het alleen jammer dat de processor een bottleneck is op de SLI, voor een knappe 4000 verwacht ik toch wel een betere verhouding.
  Sterker nog, als je voor 4000.- een pc bouw dan kan je hem configureren met 4-way SLI, zwaar overpriced is hij zeker.. zelfs voor 3000,-

 10.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Goede review. Wel een vreselijk duur ding

 11.   
  UncreatedKoen's avatar

  Goede review! Wordt goed uitgelegd en Tom en Peter zijn er erg enthousiast over! Helaas alleen het prijskaartje wat eraan hangt.. beetje over de top..

 12.   
  thom.seagal's avatar

  voor €4500 haal je een desktop met 3 GTX 980TI’S EN een I7extreme met 32gb ddr4 Ram.