Mogelijke Fast & Furious spin-off met Dwayne ‘The Rock’ Johnson

We kennen allemaal het personage Hobbs uit de Fast & Furious-franchise. Deze wordt gespeeld door niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Er gaan nu geruchten dat dit personage zijn eigen Fast & Furious spin-off krijgt.

In een interview met de site Collider.com laat Johnson weten dat Hobbs zonder twijfel weer te zien is in Furious 8, die op 14 april 2017 in de bioscopen te zien zal zijn. Maar de acteur schijnt ook flinke gesprekken gehad te hebben met Universal Pictures over een mogelijke spin-off. Eigenlijk had deze spin-off al tussen deel zes en zeven plaats moeten vinden, maar dit is niet doorgegaan. Wat opzich wel logisch geweest zou zijn aangezien vooral in het vijfde en het zesde deel, het personage Hobbs een belangrijke rol speelt. Zo was hij minder te zien in Furious 7.

We zijn benieuwd of de acteur zijn eigen Furious spin-off zal krijgen. Voorlopig kunnen we in ieder geval uitkijken naar Johnson’s nieuwe film San Andreas die vanaf aankomende donderdag in de bioscoop te zien is. De recensie zal natuurlijk ook weer hier op MoviesNET verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren