Nintendo 3DS-thema’s toegevoegd aan de sterrencatalogus

Nintendo heeft vanochtend drie exclusieve 3DS-menuthema’s toegevoegd aan de Club Nintendo-sterrencatalogus van Europa. Voor zover bekend worden deze thema’s niet beschikbaar gesteld via de Nintendo 3DS-themawinkel.


De drie thema’s zijn het ‘Nintendo-Systemen’-thema, het ‘Toad-Meute’-thema en het ‘Club Nintendo-Hanafuda’-thema. Deze thema’s worden ieder ondersteund met een eigen muziekje voor het 3DS-menu. De thema’s zijn beschikbaar als downloadcodes via de sterrencatalogus. De thema’s kosten 500 sterren per stuk.


Nintendo maakte eerder al bekend dat het oude Club Nintendo-beloningssysteem zal worden vervangen, maar er tot september nog nieuwe goodies voor Nintendo-fans beschikbaar worden gesteld. Over het nieuwe beloningssysteem is nog niets bekendgemaakt.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Beter, wilde geen geld uitgeven aan een theme dus dit komt goed uit.

 2.   
  Tom's avatar

  Goede zaak inderdaad. De thema’s ogen leuk, maar vaak kosten ze toch net iets te veel om ze daadwerkelijk aan te schaffen.

 3.   
  EpicSoftworks's avatar

  Wij hadden nog een shitload aan sterren dus hebben we maar even alle thema’s aangeschaft en die blauwe DS-bag erbij gehaald. Sterren gaan toch weg dus maak ze maar op nu het nog kan 🙂