Tien nieuwe ‘Rockstar verified’ jobs nu beschikbaar in GTA Online

Dagelijks creëren spelers duizenden nieuwe Jobs in GTA Online. Dat maakt het lastig om de pure troep van de echte pareltjes te onderscheiden, maar gelukkig helpt Rockstar een handje.

De ontwikkelaar heeft op alle platformen tien nieuwe jobs voorzien van de felbegeerde ‘Rockstar verified’-zegel. Deze jobs, die door spelers zijn gemaakt, vindt Rockstar zo goed dat het ze in de spotlight zet. Het gaat dit keer om Deathmatches, Last Team Standing-uitdagingen, Capture jobs en een aantal races. Een overzicht van de tien nieuwe ‘Rockstar verified’ jobs vind je op de officiële Rockstar-website.

 1.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  erg handig! soms kwam je bij jobs uit waar je geen moer van snapte of gewoon niet werkte

 2.   
  KingOfFrozenNL's avatar

  Leuk! Aks Rocksrar eindelijk goede servers krijgt… kan de hele dag nog niet op gta online

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Tof, ben erg benieuwd.

 4.   
  Nuffsaid's avatar

  @Schermsmurf op dag van release na nooit connection problemen gehad, weet je zeker dat het niet wegens aan je eigen connectie ligt?

 5.   
  Nuffsaid's avatar

  *Fijne auto correct op mijn mobiel..

 6.   
  PSPfreaky's avatar

  Nuffsaid schreef, "@Schermsmurf op dag van release na nooit connection problemen gehad, weet je zeker dat het niet wegens aan je eigen connectie ligt? "

  Ik heb het probleem dat ik regelmatig niet in Online kan en ik hoor het de laatste tijd ook veel andere spelers erover klagen. Zelf heb ik 50/50 glasvezel en soms moet ik 5-6 keer proberen om in GTA Online te komen.

 7.   
  mastertje's avatar

  Vind wel dat er de laatste tijd bizar veel ‘missies’ zijn met de vermelding 200.000 $ en een shitload aan ervaring punten. Daar mag naar mijn mening ook wel wat aan worden gedaan. ‘T is op ps3 trouwens