Marvel gaat samenwerken met Telltale Games; eerste game in 2017

Marvel en Telltale Games zijn een bijzondere samenwerking aangegaan, zo valt te lezen op Telltale’s website. Telltale Games ontwikkelde onlangs nog de episodische games rondom televisieseries Game of Thrones en The Walking Dead, die gekenmerkt worden door de stripachtige stijl.

Hoewel de meeste mensen Marvel direct associ毛ren met blockbusters als Iron Man en Captain America, begon het jaren geleden allemaal met de comics van Joe Simon en Stan Lee. Helaas is nog niet duidelijk welke van de superhelden een rol gaan krijgen in de games die de twee bedrijven samen gaan ontwikkelen, maar wel weten we dankzij onderstaande afbeelding dat de eerste game in 2017 zal verschijnen. Ook werd bevestigd dat deze game zowel voor de pc als consoles zal verschijnen.

Gezien het recente succes van Telltale lijkt het voor de hand te liggen dat ook deze game een episodische opzet zal krijgen. Daarnaast lenen de Marvel-strips zich hier natuurlijk perfect voor. Hoe vet zou het zijn als we straks het hele Marvel Cinematic Universe door kunnen spelen? Laat ons hieronder weten hoe jij over deze samenwerking denkt.

 1.   
  swklijn1's avatar

  Dat is best vreemd, want het hele Marvel universum gaat kapot in 2017? #SecretWar

 2.   
  Jarek's avatar

  Ik zeg altijd maar, In Telltale we trust. 馃榾

  Ook al lopen ze soms gigantisch achter op schema, het blijft toch mijn favoriete ontwikkelaar. Ik vind elke game die ze uitbrengen echt geweldig, deze game komt dus ook wel in mijn collectie!

 3.   
  EpicSoftworks's avatar

  Dit gaat episch worden! Telltale en Marvel is als bier en worst, en combo die niet stuk kan!

 4.   
  blackname's avatar

  Beter van de serie Agent of Shield, weinige zullen het hier met me eens zijn maarja haters gonna hate!

 5.   
  GamerJaime's avatar

  Telltale Games maakt fantastische games, kan niet wachten om te zien wat deze samenwerking gaat opleveren! 馃榾

 6.   
  gatemaster64's avatar

  Daredevil mss?

  serie is goed ontvangen! 2de seizoen ook al aangekondigd.

  heb zelf de eerste 3 afleveringen gezien vind het een erg toffe serie. 馃榾

 7.   
  Flapjack's avatar

  telltale is volgens mij een beetje de go-to developer voor het ohzo typerende click to point adventure genre geworden ofzo, eerst walking toen game of thrones en nu het marvel universe?? op zich niet slecht maar, wordt het niet gauw zo een uitgekauwt format?

 8.   
  MikeGevers's avatar

  Ik ben bang dat TellTale een beetje riskeert hun imago te verpesten. Ze doen z贸veel met z贸veel verschillende franchises dat ze op een gegeven moment te veel hooi op hun vork nemen. Zeker als ze op dit tempo doorgaan met franchises binnenslepen, gaan ze op den duur over hun budget heen, waardoor ze kwaliteit zullen moeten opofferen.