Nieuwe concept art Star Wars: Battlefront toont AT-AT’s; korte teaser vrijgegeven

Nog maar acht uurtjes wachten en dan onthult EA eindelijk Star Wars: Battlefront. De afgelopen dagen hebben we al enkele flarden van informatie en beelden mogen opvangen; zo verscheen er een teaser-afbeelding van een Stormtrooper en hoorden we dat de game als eerste op de Xbox One verschijnt via EA Access. Bovendien werden op de officiΓ«le website van Star Wars: Battlefront een screenshot en mogelijke releasedatum aangetroffen.

Nu, vlak voor de onthulling, krijgen we nog een prachtige concept art-afbeelding te zien. Deze toont een gigantische AT-AT, omringd door zijn kleine broertjes en nog kleinere soldaten. Ook hebben we een korte teaser, die tien seconden aan gameplay toont. Het is weinig, maar dat doet ons enkel snakken naar meer!

Star Wars: Battlefront wordt vanavond om 19:30 uur officieel onthuld. Houd GamersNET rond die tijd dus goed in de gaten!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  SN0WIE's avatar

  Concept art heeft wel wat weg van Battlefield naar mijn gevoel, vooral kleurpatroon. Dat baart helaas wel wat zorgen voor mij. Even vanavond afwachten dan maar…

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Ik hou mijn hart vast voor deze avond.

 3.   
  Basman01's avatar

  nog 6 en een half uur πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 4.   
  mmx's avatar

  eindlijk laat maar komen van mij mag het in de zomer al πŸ™„

 5.   
  Koen's avatar

  Die korte teaser was inderdaad te zien aan het einde van de Star Wars film teaser. Als je er op klikt werd je doorverwezen naar de Battlefront website.

 6.   
  superdedupe's avatar

  SN0WIE schreef, "Concept art heeft wel wat weg van Battlefield naar mijn gevoel, vooral kleurpatroon. Dat baart helaas wel wat zorgen voor mij. Even vanavond afwachten dan maar…"

  Het kan simpelweg dezelfde art director zijn die erachter zit, los van de game. Maar wat mij betreft lijkt het lekker op Battlefield. Wat zou jij persoonlijk anders willen/ waar ben je bang voor?

 7.   
  SN0WIE's avatar

  superdedupe schreef, "

  ”SN0WIE” schreef, "…"

  Het kan simpelweg dezelfde art director zijn die erachter zit, los van de game. Maar wat mij betreft lijkt het lekker op Battlefield. Wat zou jij persoonlijk anders willen/ waar ben je bang voor?"

  Battlefield 4 heb al niet meer zoveel gespeeld en Battlefield Hardline niet eens gekocht. Het is nu moeilijk aan te wijzen wat het is, maar de laatste Battlefields bevielen mij niet zo goed. Dus zou de gameplay stijl van Battlefront 3 daar erg veel op lijken, dan zit ik hier fout πŸ˜€

  Daarbij moet ik wel zeggen dat ik vroeger gewoon wel een battlefield fan was hoor: Battlefield 2, Battlefield 2142, Bad Company 2 (vietnam DLC). Allemaal topgames!

 8.   
  GamesPlayers123's avatar

  ik zou graag zien wat ze er van hebben gemaakt.
  hopelijk iets zeer goeds.

 9.   
  stoneface's avatar

  Deze game word de rede dat ik naar nextgen ga overstappen. Ik heb battlefront 1 en 2 kapot gespeeld op de ps2. Ik hoop wel dat de makers niet te veel gaan afwijken van de vorige delen. En ik hoop dat er SPLITSCREEN in zit want tegenwoordig kan je nog alleen maar online met twee spelen dat mis ik wel. πŸ˜‰

 10.   
  Hitman047's avatar

  Ja, Splitscreen is inmiddels bevestigd. πŸ˜‰