Speedrun The Witcher 3: Wild Hunt duurt 25 uur

Eerder liet ontwikkelaar CD Projekt RED al weten dat je maar liefst 200 uur kunt spenderen in de wereld van The Witcher 3, maar dan moet je wel elke uithoek verkennen. Kies je er echter voor om enkel de verplichte hoofdmissies te spelen, dan kun je al in 25 uur de credits bereiken.

CD Projekt RED was aanwezig op Bandai Namco’s Level Up-evenement in Frankfurt en vertelde daar dat interne testers erin geslaagd zijn de game binnen 25 uur te voltooien. Hierbij hebben ze alle dialogen overgeslagen, elk verhaalstukje doorgeklikt en overal de kortste route naartoe genomen. Kortom: niemand wil deze game straks zo spelen, maar zelfs wanneer je je best doet om The Witcher 3 zo snel mogelijk te voltooien, dan duurt hij alsnog twee keer zo lang als de gemiddelde game anno 2015.

 1.   
  3333/3333's avatar

  Dan begrijp je blijkbaar niet hoe speedruns werken.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  Het zal vast wel sneller kunnen… vind wel dat de witcher heel erg loopt op te schepen hoeveel uur aan speeltijd de game zou moeten bevatten. eerst zien dan geloven

 3.   
  huntedjohan's avatar

  Thijs. schreef, "Het zal vast wel sneller kunnen… vind wel dat de witcher heel erg loopt op te schepen hoeveel uur aan speeltijd de game zou moeten bevatten. eerst zien dan geloven"

  dat doet elke uitgever, en kan me nog wel herinneren hoe cool men het vond om te lezen dat skyrim zo waanzinnig groot was, met zo veel uur aan speel plezier.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  zodra er glitches worden gevonden zal het veel sneller gaan. speedrunnen is niet alleen maar filmpjes skippen en de kortste weg vinden ūüėõ

 5.   
  gatemaster64's avatar

  Thijs. schreef, "Het zal vast wel sneller kunnen… vind wel dat de witcher heel erg loopt op te schepen hoeveel uur aan speeltijd de game zou moeten bevatten. eerst zien dan geloven"

  dat doet elke uitgever inderdaad.

  ik merk zelf juist dat cd projekt heel eerlijk over alles is.
  hoe ze met dlc omgaan vindt ik bijvoorbeeld ook een goed punt van hun.

 6.   
  stinkiwinkie's avatar

  CD projekt red zijn geen leugenaars. Het spel duurt gewoon 200 uur.Ze zijn de nieuwe evolutie van de game-industrie. Nu maar wachten dat andere bedrijven gaan aanhollen.

 7.   
  Danielle.k's avatar

  Ik heb zo zin in deze game maar goed wie niet :), ik hoop stiekem nog steeds dat ze voor de Xone een day one patch uitbrengen die het spel van 900 naar 1080P omhoog brengt.