The Witcher 3: Wild Hunt krijgt Season Pass met tientallen uren aan extra content

The Witcher 3: Wild Hunt belooft een RPG te worden waar je vele tientallen uren in kunt steken. Volgens ontwikkelaar CD Projekt Red kent de basisgame al een speeltijd van ruim 200 uur als je alle content van de game wilt checken. Alsof dat nog niet genoeg is, liet de ontwikkelaar ook al weten maar liefst 16 gratis DLC-pakketten na de launch uitbrengen.

Hier blijft het echter niet bij, want CD Projekt heeft nu laten weten dat er ook nog een Season Pass voor The Witcher 3: Wild Hunt zal verschijnen. Voor een prijs van 25 dollar (circa 23 euro) ontvang je twee uitbreidingen ‘Hearths of Stone’ en ‘Blood and Wine’. Klinken slechts twee uitbreidingen je wat mager in de oren? Dan zit je fout, want met deze content zul je in totaal een uur of dertig bezig zijn!

De eerste uitbreiding, Hearts of Stone, moet in oktober van dit jaar verschijnen en biedt een tien uur durend avontuur in de wildernis van No Man’s Land en de steegjes van Oxenfurt. In deze verhaallijn probeert protagonist Geralt een contract te voltooien van de mysterieuze Man of Glass. Op de tweede uitbreiding, Blood and Wine, moet wat langer gewacht worden, want een release hiervan staat gepland in het eerste kwartaal van 2016. Blood and Wine lijkt het wachten echter ruimschoots waard te zijn, want deze DLC biedt een nieuwe campaign waarmee je maar liefst twintig uur bezig zult zijn. De uitbreiding introduceert het nieuwe gebied Toussaint, een regio die geen last heeft gehad van de oorlog, maar waar wel een oud, bloederig geheim huist.

Vanaf 19 mei kan je op PlayStation 4, Xbox One en pc je avontuur starten in The Witcher 3: Wild Hunt.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Dat zou nog eens een season pass zijn

 2.   
  Arcturion's avatar

  Mooie Season Pass

 3.   
  GBA43's avatar

  Dit zou zomaar is de eerste season pass kunnen zijn die ik ga kopen, kan niet wachten tot de game uitkomt! 🙄

 4.   
  Mjolnir's avatar

  Man hé, en ik kijk al zo naar deze game uit. Dit wordt absoluut fantastisch!

 5.   
  DaanDeGamer's avatar

  Dit is denk ik een van de weinige season passen die heel veel goede content bevatten

 6.   
  MikeGevers's avatar

  *Gooit meer geld richting CDProjekt Red* Ik kan geen genoeg krijgen van The Witcher, dus kom maar op! 😀