The Witcher 3 kent speeltijd van meer dan 200 uur

Vroeger, toen The Witcher 3 nog gewoon in 2014 zou verschijnen, kondigde ontwikkelaar CD Projekt aan dat de game een speelduur van minstens 100 uur zou kennen. Inmiddels blijkt deze uitspraak achterhaald. Onlangs kondigde Senior Games Designer Damien Monnier van CD Projekt namelijk aan dat de game meer dan 200 uur telt wanneer je alles in de game speelt.

Aanvankelijk zou de game in 2014 verschijnen. Het werd echter uitgesteld en zal nu 19 mei verschijnen voor de Xbox One, Playstation 4 en pc. Ga jij werkelijk elke uithoek van The Witcher 3 verkennen? Of is 200 uur toch wat teveel van het goede? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Neolite's avatar

  Waarom zou inclusief side quests 200 uur te veel van het goede zijn? Dat betekent toch juist dat je enorm veel waarde haalt uit je aankoop? 200 uur entertainment voor 50 euro is in mijn ogen echt een prima deal. 🙂

 2.   
  LennartvA's avatar

  Zeker niet teveel van het goede! De wereld is groter dan die van Skyrim heb ik ergens gelezen, plus dezelfde speelduur, dus lijkt mij een vette game!

 3.   
  Neolite's avatar

  Als de speelwereld veel groter is, mag meer content natuurlijk niet ontbreken. Een zeer grote speelwereld met in verhouding minder content zou echt afbraak doen aan het speelplezier. Dus hoe groter ze de speelwereld maken, hoe meer content ze in de game zullen moeten stoppen om dezelfde ervaring te kunnen bieden. Ik vindt het allemaal helemaal mooi. 🙂

 4.   
  ChielB's avatar

  Het past uiteraard perfect bij een dergelijke game, zeker als die 200+ uur vol content/quests/verhaal zit. Maar er zijn allicht ook gamers die alleen een main story genoeg vinden. Niet iedereen heeft 200+ uur over. 🙂

 5.   
  Danielle.k's avatar

  200 uur dat is een hoop maar of ik dat er uiteindelijk mee bezig gaat zijn betwijfel ik, wel weet ik dat Witcher 3 voor een hoop mensen genieten wordt waaronder ikzelf.

 6.   
  stinkiwinkie's avatar

  Ik denk dat ik aan 600uur ga zitten.Ben zeker van plan om het 3 keer opnieuw te spelen met verschillende keuzes want er is in totaal 16 verschillende eindes!! Dit bedrijf mag niet faiet gaan. Iedereen die het spel wilt spelen, koop het ( Bovenop nog 16 gratis DLC). Projekt Red is namelijk de vrijgevigste bedrijf dat er op het moment is.Als ge die geen geld geeft dan zal er alleen ubi en EA-games overblijven!

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jeeze!!!

  This is gonna be f*cking “Skyrim” all over again;

  I just know it… 🙁 😛

 8.   
  Houserz's avatar

  Vergeten we rockstar niet 🙂 alle DLC is daar ook gratis 🙂

 9.   
  mattioza's avatar

  Zeker niet elke game moet 200u+ zijn maar eentje om de 3/4 maanden is wel leuk, heb er zin in! 🙂

 10.   
  Jerry97's avatar

  Daar ben ik dus wel even zoet mee 🙂

 11.   
  DaanDeGamer's avatar

  Das lang!