Uitrol firmware update 2.50 voor PlayStation 4 begint morgen

Waar firmware updates voor de PlayStation 4 de laatste tijd voornamelijk ter bevordering van de stabiliteit van het systeem waren, is het met update 2.50 eindelijk tijd voor de toevoeging van nieuwe features. De update, met codenaam Yukimura, introduceert onder andere de langverwachte Suspend/Resume-mogelijkheid, waarmee je je je PlayStation 4 in een sluimermodus zet waarna je met één druk op de PlayStation-knop van de controller weer terugkeert in de applicatie of game waarmee je bezig was.

Tot nu toe was echter nog niet duidelijk wanneer Yukimura precies zou verschijnen, maar daar is nu verandering ingekomen. De Japanse PlayStation Blog meldt namelijk dat update 2.50 op 26 maart zal verschijnen. De uitrol van de firmware update zal dus in Sony’s thuisland in ieder geval morgen van start gaan en we mogen aannemen dat we in Europa niet veel langer hoeven te wachten.

Update: Inmiddels heeft Sony via de Europese PlayStation Blog laten weten dat we in Nederland en de rest van ons continent ook morgen, op 26 maart, firmware update 2.50 voor de PlayStation 4 kunnen downloaden.

 1.   
  Ryan2000's avatar

  Ben benieuwd!

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Fijn! Kon me al soms ergeren aan dat je je game opnieuw moest opstarten als je in sluimer mode ging

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  Top nieuws !!!

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zet hem nooit in sluimerstand dus maakt mij niet uit, deze update voegt toch ook niet die automatische screenshots toe van trophies ?