Modern Warfare 2-ontwikkelaar na jaren weer terug bij Infinity Ward

Een remake van Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de Xbox One en PlayStation 4. We willen het graag. We willen het heel graag zelfs. De teller van de online petitie staat inmiddels zelfs op ruim 163 duizend. Een signaal waar Activision niet omheen kan, zou je denken.

Noem het toeval. Noem het wat je wilt. Opvallend is het nieuws dat een oude bekende terug is bij ontwikkelaar Infinity Ward. Todd Alderman, ooit lead designer voor de Call of Duty-games van Infinity Ward, heeft na jaren afwezigheid zijn oude werkgever weer opgezocht. Ten tijde van het gedoe rondom voormalige studiobazen Zampella en West, die in een juridische strijd met Activision waren beland, vertrok ook Alderman bij Infinity Ward. Nu keert hij weer terug, om aan de slag te gaan als “multiplayer project director”.

Volgens Alderman is hij vooral benieuwd naar de mogelijkheden nu Activision een cyclus van 3 jaar hanteert voor de Call of Duty-games. Eind vorig jaar leverde Sledgehammer Advanced Warfare af en eind dit jaar komt de nieuwe Call of Duty van ontwikkelaar Treyarch. Infinity Ward heeft dus nog wat langer de tijd en hoeft eind 2016 pas weer een nieuw deel op te leveren.

Of zou men toch wat oude krachten terug willen halen om die veelgevraagde remake te realiseren? De tijd zal het leren…

 1.   
  Thijs.'s avatar

  als het een goeie remake wordt haal ik weer een cod

 2.   
  Hielke's avatar

  @Thijs. als er uberhaupt een remake komt! ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Sa.'s avatar

  Ja die remake komt er wel, maar waarschijnlijk in de vorm van een trilogy van MW1-3.

 4.   
  milez1983's avatar

  ik haal m zeker alleen voor mw2

 5.   
  Supermario's avatar

  Mw2 op de ps4 laat maar komen. Zou dan weer de eerste Cod zijn die ik zou kopen.

 6.   
  assassinkarsten's avatar

  Ik ga m zeker halen als ie uitkomt!

 7.   
  Papachico's avatar

  Die remake komt er wel. Hallo, het is Activision..die vieze ratten melken alles uit. Boeit hun geen ene reet, zolang t maar geld opleverd.

 8.   
  ArieV's avatar

  al 500 uur op pc ๐Ÿ™‚

 9.   
  Metalhead95's avatar

  Ach jezus…iedereen zeiken van ja we willen iets nieuws….Nee nu wilt iedereen een remake… -__-

 10.   
  pindanootje91's avatar

  Als ze toch bezig zijn kunnen ze ook n remake maken van THE cod2 !!

 11.   
  UncreatedKoen's avatar

  Op de vriendendag hadden we het er ook al over. Ik zei gewoon van MW2 is een game die in die tijd toen erg goed was. Die game heeft historie geschreven en is door miljoenen gamers gespeeld. Ik zelf zeg alsjeblieft niet. Het is een goede game maar die heeft mooie herinneringen gebracht en die hoef ik niet nog een keer. Laat een game gewoon zoals die is. Net zoals een oude film. Aan een goede film moet je ook niet gaan zitten dus ook niet met games.

 12.   
  HeerBloedbad's avatar

  Lijkt me super tof dat ie komt en dat Activision gewoon luistert en niet naar alle maar dan ook alle haters, want Tis harstikke makkelijk meelullen met de kudde boeit het spel of de remake hem niet koop je hem lekker niet maar mensen die wel gek zijn op mw2 worden hier wel heel blij van ๐Ÿ™‚

 13.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ik heb het al gelezen maar ik en blij dst dit gebeurt. Omdat ik denk dat cod de laatste jaren achter uit is gegaan (behalve advanced warfare die speel ik elke dag nog) heb ik nu er meer vertrouwen in de toekomst van cod

 14.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Als er een remake gaat komen zal het denk ik wel een soort Master Chief Collection worden. Dat lijkt me het meest logische, zou het een beetje raar vinden als ze 1 specifieke game uit de serie opnieuw gaan uitbrengen. Vind het wel interessant dat je zoveel mensen op het internet ziet klagen dat ze weer een CoD willen in een historische setting en genoeg hebben van al dat moderne en futuristische gedoe, maar nu willen ze weer mw2 hebben. Maar aan de andere kant snap ik het wel want ongeveer alle CoDs van de eerste Modern Warfare tot aan de laatste en elk spel van Treyarch wat daar tussen zit, zijn zo goed als onspeelbaar geworden omdat je bijna nergens meer een normale lobby kan vinden zonder hackers etc.

 15.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik hoop echt dat die komt ๐Ÿ™‚

 16.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik hoop echt dat die komt ๐Ÿ™‚

 17.   
  milez1983's avatar

  @arieV 500 uur maar, ik heb er 54 dagen in doorgebracht

 18.   
  morkop006's avatar

  Waarom ga je dan gewoon niet mw2 spelen op je oude console of pc, t kost nu bijna niets. Ik snap niet dat mensen elke keer precies hetzelfde nieuw willen als t er al is….

 19.   
  Metalhead95's avatar

  Oja vorige keer was iedereen er zo op tegen dat de current gen zoveel remakes krijgt…..GAME COMMUNITY LOGIC LOL