Uncharted 4: A Thief’s End uitgesteld tot lente 2016

Uncharted 4: A Thief’s End zal in de lente van 2016 verschijnen, zo maakt ontwikkelaar Naughty Dog bekend. Volgens de ontwikkelaar is deze moeilijke beslissing genomen om de game van de gewenste kwaliteit te voorzien:

We’ve made the difficult choice of pushing the game’s release date. Giving us a few extra months will make certain that Uncharted 4: A Thief’s End not only meets the team’s high standards but the high standards that gamers have come to expect from a Naughty Dog title.
Hoewel Uncharted 4 nog geen concrete releasedatum had, gingen we tot dusver uit van een release eind dit jaar. Nu zullen we dus nog een goed jaar geduld moeten hebben…

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Shit.

    Alle vertrouwen in Naughty Dog en het zal de game ongetwijfeld ten goede komen, maar man wat wil ik die game graag spelen.

  2.   
    Ryan2000's avatar

    Dat is wel een flinke uitstel!

  3.   
    Tom 2.0's avatar

    Nou ik wacht nog wel even met het kopen van een Playstation 4. 😉

  4.   
    Sa.'s avatar

    Gek idee om te bedenken dat de PS4 dan al 2,5 jaar oud is… Tijd vliegt

  5.   
    gatemaster64's avatar

    DAMM!

    maar ja zoals Leon ook al zegt, we hebben alle vertrouwen in naughty dog.

    heb zelf wel genoeg te spelen in 2015, the witcher 3,batman arkham knight. en nog allemaal andere grote titels die in het eind van het jaar gaan uitkomen.

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Greatness delayed! 😥

  7.   
    fdennis's avatar

    Gaat dit weer zo’n jaar worden waarin de grote titels worden uitgesteld?

  8.   
    Daan's avatar

    Beetje een dubbel gevoel. Ik vind het aan de ene kant wel een zeer prettig idee dat Naughty Dog een bepaalde kwaliteitsnorm heeft. ND is ook de enige ontwikkelaar die ik 100% vertrouw. Aan de andere kant baal ik echt enorm, want ik verheugde me er best wel op. 🙁

  9.   
    Noice!'s avatar

    Sjonge jonge…2015 zou hét jaar worden hoor! Ik voel me steeds meer genaaid met m’n PS4. Dadelijk als de echte games komen dan is er al een nieuw model voor een betere prijs. En dan kun je wel blijven zeggen: beter een goede game die is uitgesteld, dan een slechte game op tijd… Ja, dat is nogal helder, maar kunnen we niet een keer het koekje krijgen én het eten? Weer een jaar vol zwakke remasters en games als Tearaway en Until Dawn, laat me niet lachen.
    En de Sony Squad zal wel weer boos worden, maar ik speel nu al sinds de PS4 binnen is op bijna alles behalve die PS4. De enige game die ik echt meerwaarde vond hebben was DriveClub, maar dat hebben ze zo vernaaid dat ik er niet graag meer mee speel en de voor de andere goede games kan ik ook bij de One terecht. Ik speel op m’n PS3 en Vita zeker dubbel zo veel als op m’n PS4 en dit jaar lijkt weer niet anders te gaan worden. En dan komen er weer mensen met de bekende lijstjes van “167 games” in 2015… 166 nu dan….maar dat zijn stuk voor stuk niche of indie games of van die wanstaltige gedrochten als the Order.
    Het is toch zuur dat we games als Helldivers helemaal de hemel in prijzen en kapot spelen omdat de rest zo kut is? Ik hoop dat Bloodborne wat gaat worden, want als ik de release lijst erbij neem duurt het ook nog lang voordat er wat leuks komt, indies daargelaten. Sony is zoals gewoonlijk weer beter in het beloven dan in het waarmaken. Doet me denken aan Feyenoord: geen woorden maar daden, maar na 10 jaar geneuzel nog geen zicht op een nieuw stadion.

  10.   
    Daniel Z's avatar

    Nee! Gewoon nee! Eén van de exclusives die eindelijk de PlayStation 4 een stoot zou geven wat betreft grote lanceringen, wordt gewoon uitgesteld. Ik snap het qua kwaliteitsbelang, maar 2,5 jaar na de launch van de console pas de grootste exclusive uitbrengen. Zelfs ik word hier een beetje moedeloos van.

  11.   
    Thijs.'s avatar

    ah das best nog wel pittig ver! agja, ik weet zeker dat het het wachten waard is want man man man wat ziet die game er fantastisch uit 😛

  12.   
    VkraM16's avatar

    sdfl schreef, "Gek idee om te bedenken dat de PS4 dan al 2,5 jaar oud is… Tijd vliegt"

    Dit dus.

    Er wordt nu natuurlijk wel weer even gezeurd, maar voor je het weet vliegt de tijd voorbij en dan ben je Naughty Dog dankbaar dat ze het hebben uitgesteld.

    Klinkt misschien gek, maar ik heb liever dat een game een jaar uitgesteld wordt dan een aantal weken.
    Want in een jaar ben natuurlijk afgeleid door andere spellen wat je ook leuk vindt en dan ben dat andere natuurlijk weer snel vergeten.
    😉

    Dus zo erg is dit niet.

  13.   
    djonnieboy97's avatar

    NEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  14.   
    GamerJaime's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Shit.
    Alle vertrouwen in Naughty Dog en het zal de game ongetwijfeld ten goede komen, maar man wat wil ik die game graag spelen."

    Dit dus! Natuurlijk is het mooi dat ze de game op een goede manier willen uitbrengen ipv een game vol met bugs enzo maar ik baal hier wel ONWIJS van zeg. Nog een heel fucking jaar wachten. 🙁 Ondanks dat het de game waarschijnlijk ten goede komt ben ik toch onwijs teleurgesteld.

  15.   
    gamepower's avatar

    dit is weer typisch …veel beloven…maar o zo weinig geven, daar baal ik echt van!
    ik had een ps4 gekocht voor de excl, man man, ik heb er nog niet veel moeten spelen!

  16.   
    nielsiebro's avatar

    dat is wel stom voor mensen met ps4 😆

  17.   
    HeerBloedbad's avatar

    En maar afvragen waarom sinds de next gen uit is steeds meer mensen op pc is gaan spelen, zoals hier boven al aangegeven is: die ps4 heb nog niet echt iets uitgebracht waarvan menig persoon gauw zegt wauw ik moet een ps4 voor die en die game

  18.   
    Danielle.k's avatar

    Dat is jammer.

    Uncharted 4 stond bovenaan me lijstje van games die ik dit jaar wilde spelen, hopelijk komt het uitstel het spel wel ten goede.

  19.   
    Metalhead95's avatar

    NOOOO!!!

  20.   
    Bram_M99's avatar

    Ik vind dat de bedrijven die games maken veel beter moeten inschatten wanneer een game uitkomt, het word steeds vaker gedaan terwijl het eigenlijk onnodig is.

  21.   
    Papachico's avatar

    fdennis schreef, "Gaat dit weer zo’n jaar worden waarin de grote titels worden uitgesteld? "

    Gaat dit weer zo’n jaar worden waarin mensen hier om gaan janken?

  22.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    NOOOOOOO!!!!!!!!!!!
    ik weet niet of ik dat nog volhoud 😥