Farrel, McAdams en Kitsch op eerste foto’s True Detective seizoen 2

Vorig jaar januari ging het eerste seizoen van True Detective in première. Dit seizoen, met Matthew McConaughey en Woody Harrelson in de hoofdrol, werd hoog geprezen onder de critici. Nu is er grotendeels al bekend uit wie de cast van het nieuwe seizoen bestaat.

Rachel McAdams (The Notebook) speelt Ani Bezzerides, een detective die zich, door haar handelswijze, regelmatig in de problemen werkt. Samen met Colin Farrel’s (In Bruges) personage Ray Velcoro, die lekker corrupt lijkt te zijn, en Taylor Kitsch’s (Lone Survivor) personage Paul Woodrugh, een motoragent die beschuldigd wordt van een schandaal dat nooit heeft plaatsgevonden, moeten ze de dader vinden van een moord op een stadsmanager. Dit gebeurt in een fictieve stad in Californië. Vince Vaughn heeft ook een rol als crime baas Frank Semyon. Hij loopt gevaar wanneer zijn partner wordt omgelegd.

Hieronder de acht foto’s waarop McAdams, Farrel en Kitsch met geladen wapens klaarstaan. Dit belooft dus veel goeds. Wanneer het derde seizoen zal worden uitgezonden is nog niet bekend.
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren