Tweede gratis uitbreiding op Helldivers verschijnt vandaag; fysieke versie onderweg

Het koddige maar brute Helldivers werd al degelijk ontvangen in onze Helldivers review, maar inmiddels staat alweer het tweede gratis uitbreidingspakket voor deze game voor de deur. Ontwikkelaar Arrowhead blijft bezig de game te vergroten en te verbeteren, ditmaal aan de hand van de zogenaamde Masters of the Galaxy expansion. Vandaag moet deze te downloaden zijn op PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Nieuwe vijanden, nieuwe trophies en meer. Met Masters of the Galaxy wordt het nog uitdagender om heerschappij over het heelal te veroveren voor de mensheid. Om de verschijning van deze uitbreiding te vieren zijn er ook een aantal tijdelijke Reinforcement Packs te koop, mocht je er echt zeker van willen zijn dat je niet zomaar in het nadeel blijkt te zijn op een afgelegen planeet.

Naast de heugelijke verschijning van Masters of the Galaxy onthulde Arrowhead ook nog eens de Helldivers Super Earth Ultimate Edition aan: een fysieke versie van Helldivers voor de PlayStation 4. Inbegrepen zitten digitale toegangspassen tot de andere versies, een elftal DLC-pakketten en de twee gratis verschenen uitbreidingen. Als bonus krijg je nog een aantal extra in-game overlevingspakketten en een dynamisch thema voor je PlayStation 4.


Vanaf 18 augustus moet Helldivers Super Earth Ultimitate Edition in de winkels liggen, voor een richtprijs van circa 20 euro.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Wil em wel halen voor op de vita. mooi dat er een fysieke versie komt