Top-down co-op shooter Helldivers onderweg naar pc

Helldivers, de geroemde top-down co-op shooter die eerder dit jaar voor de PlayStation 3, 4 en Vita verscheen, is onderweg naar de pc. Ontwikkelaar Arrowhead Game Studios maakte dit nieuws afgelopen weekend bekend en liet weten dat de nieuwe versie ergens in december via Steam verschijnen.

De pc-versie van Helldivers bevat naast de hoofdgame ook drie uitbreidingen die al via het PSN zijn verschenen: Masters of the Galaxy, Turning Up the Heat en Democracy Strikes Back. Volgens de ontwikkelaar komt er ook nog extra, betaalde DLC straks bij voor de pc-versie. Er is behoorlijk wat DLC beschikbaar momenteel via het PSN, waarmee nieuwe items en wapens aan de game worden toegevoegd.

Helldivers krijgt op de pc een aantal nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om de grafische instellingen te tweaken en te communiceren via text chat.

Lees meer over Helldivers in onze review.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Zoals ik afgelopen week al zei op het forum, is het opvallend dat Playstation zelf de uitgever is. Voor een pc game! Helemaal omdat we het hier over een First-Party IP hebben.

    Ben benieuwd welke Playstation games er nog meer naar pc zullen komen?