PlayStation 4-versie van Saints Row 4 uit Australische schappen gehaald

Saints Row 4-ontwikkelaar Deep Silver Volition heeft slechte ervaringen met de Australische wetgeving, die meerdere malen Saints Row 4 heeft verboden vanwege een overdaad aan seks, geweldig, criminaliteit en drugsgebruik. Voor Australië heeft Deep Silver (uitgever) zelfs een gecensureerde-versie laten ontwikkelen, maar ook die is enkele keren afgekeurd. Inmiddels kunnen de Australiërs wel genieten van een “schone” Saints Row 4.

Vorige week is de new-gen versie uitgekomen van de game, met de bijbehorende Gat out of Hell-game, echter ook hier gaat de release in Australië niet erg soepeltjes. De PlayStation 4-versie van de game is namelijk alweer uit de schappen gehaald vanwege een fabrieksfout. Het schijnt dat er iets mis is gegaan met de classificatie van de game, waardoor de game (nog) niet in Australië verkocht mag worden. De Xbox One-versie heeft deze fout echter niet, dus mensen aan de andere kant van de aardbol kunnen wel van de Xbox-versie genieten. Australië raadt de kopers van de PlayStation 4-versie aan de game terug te brengen en hun geld terug te vragen.

Wat er precies is misgegaan wilt Deep Silver nog niet zeggen, maar het is natuurlijk heel goed mogelijk dat voor de PlayStation 4-versie per ongeluk de ongecensureerde versie, of delen ervan, is gebruikt.

 1.   
  mmx's avatar

  hallo australië het is maar een GAME hoor 😛

 2.   
  steuffie's avatar

  Hahahaha lijp!

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Die brengen mensen echt niet meer terug dus 🙄

 4.   
  Jacco538's avatar

  Wat een lachertje. Wie is er zo gek om een terug te brengen? Valt me wel op dat die landen niet open minded zijn. Erg jammer.

 5.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  De game terug brengen, xD wie verwacht nou van de kopers om de game terug te brengen xD #wwe