Game van Friday the 13th aangekondigd

Eén van de meest iconische horrorfilms, Friday the 13th, ooit zal worden verwerkt tot een game. Dat meldt Crystal Lake Entertainment, het multimediabedrijf achter de film. De game, die dezelfde titel zal dragen als de bekende film, zal zowel een co-operatieve als een multiplayer-modus bevatten. In deze multiplayer zal een groep ‘overlevenden’ het opnemen tegen het wereldberoemde monster met hockeymasker, Jason Voorhees.

Met de tv-serie en waarschijnlijk een nieuwe film in het verschiet, was het volgens de baas van Crystal Lake Entertainment, Sean C. Cunningham, een logische stap om andere media te bekijken om het verhaal over te brengen. Daarnaast weet Cunningham ook te vertellen dat de game op zowel die-hard gamers als fans van Friday the 13th gericht is.

Welke studio de eer krijgt dit meesterwerk om te toveren tot een game, heeft het bedrijf nog niet losgelaten. Wel weet Cunningham ons te vertellen dat het gaat om een zeer ervaren studio.

Kan je niet wachten? Mooi! Want de game zal volgens het bericht dit jaar nog verschijnen op verschillende platformen!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dat word een fail!!

  I just know it! 🙁

 2.   
  kmjansen's avatar

  als ze het nu zouden doen zoals Untill Dawn dan zou het nog wel wat kunnen worden, het is een ideale game mechanic ervoor

 3.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Heb nu al zin als jullie hem gaan streamen 😀 #wwe