Nintendo Direct morgenmiddag 15:00; betreft lente line-up

De eerste Nintendo Direct van het jaar zal morgenmiddag, vanaf 15:00 welteverstaan, van start gaan. In deze online presentatie zal Nintendo zijn 3DS en Wii U line-up voor het voorjaar van 2015 tonen. We zullen dus waarschijnlijk meer te zien krijgen van games als Majora’s Mask 3D, Yoshi’s Woolly World en Kirby and the Power Paintbrush. Wellicht dat er ook een datum voor de New Nintendo 3DS wordt onthuld?

De Nederlandse tak van Nintendo zelf heeft het volgende op hun website staan:

Onze Nintendo Direct-presentatie is hier binnenkort te zien! Kijk naar deze wereldwijde presentatie over Nintendo 3DS- en Wii U-software die in het voorjaar van 2015 wordt uitgebracht. Kom op woensdag 14 januari om 15:00 uur terug voor de live-uitzending!
Ben je benieuwd naar wat Nintendo morgen allemaal laat zien, dan is het raadzaam morgenmiddag de Nintendo Direct-website in de gaten te houden.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Dit wordt een mooie hoor! De new 3ds komt 13 februari al en we krijgen veel te zien over Xenoblade! Er zitten wat verrassingen in de pijplijn zoals een ninja gaiden voor de 3ds en een resident evil game (wellicht een port). Maar de grootste klapper: begin 2015…. EEN NIEUWE METROID! Voor de 3ds en wordt 2.5d. Verder veel dingen die wel al wisten: Mario Maker met Yoshi als nieuwigheidje, Kirby wordt de trailer nog maar eens getoond (komt in februari in NA trouwens), Yoshi Yarn dingetjes en STEAM heeft de onthulling van 2 nieuwe characters.
    Oh! En Pokemon ORAS krijgt zowaar DLC…
    Kijken dus!

  2.   
    Noice!'s avatar

    Oh ja.. Morgen na de direct krijgen we meteen een Mh4 demo. Downloaden en proberen….die game is zo goed!

  3.   
    Leukste's avatar

    @ WitteMok – Nou ik ben benieuwd. Al vind ik het zeer apart als ORAS DLC (mogelijk battlefrontier) zou krijgen. Ik vind het niet passen bij Nintendo en Gamefreak. Al was er bij SSB WiiU ook al een DLC Mewtwo als je zowel de 3DS als de WiiU versie kocht voor een bepaalde datum. Ik vind het erg jammer als Nintendo nu ook steeds meer van dit soort dingen gaat doen. Want dat deden ze juist niet zoals de rest.