Batman vs. Superman wordt opgedeeld?

Een foto op Imgur lijkt te laten zien dat Batman vs. Superman in twee delen zal verschijnen. Daarbij lijkt de foto van een teaser van de film te komen, dus misschien krijgen we die binnenkort te zien. Als we de foto mogen geloven, komt eind oktober het eerste deel in de bioscopen en zal Enter the Knight heten. Deel twee, Dawn of Justice, heeft de release datum die we al kenden, 26 maart 2016.


Het is op dit moment natuurlijk nog helemaal niet zeker of dit allemaal waar is. Er is pas zekerheid op het moment dat Warner Bros. met een officieel bericht komt. Het zou heel goed kunnen, omdat ze tien maanden bezig zijn geweest met de opnames. Het is alleen best ongeloofwaardig als je bedenkt dat de film vijf maanden eerder uitkomt dan wat eerst bekend was. Dat zet flink wat druk op het post-productie team.

Nog even over de teaser: er wordt gezegd dat de teaser bij WB’s eerstvolgende film, Jupiter Ascending, zit. Geduldig wachten tot die film te zien is, is de meest betrouwbare optie. Als hier meer over bekend is, laten wij het zo snel mogelijk weten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren