Exclusieve PlayStation 4 Taken King- en Rise of Iron-content van Destiny eindelijk op Xbox One

Destiny 2 mag dan wel al uit zijn, maar Xbox One-bezitters van de eerste Destiny mogen eindelijk aan de slag met de voorheen exclusieve PlayStation 4-content – zoals gear, maps en missies – van de uitbreidingen The Taken King en Rise of Iron.

De content was oorspronkelijk een jaar exclusief voor PlayStation 4-spelers, maar met de komst van The Taken King en Rise of Iron veranderde dat nogal. Het is namelijk twee jaar geleden dat The Taken King verscheen en eindelijk hebben Xbox One-spelers de beschikking tot de content, waaronder gear sets, de strike Echo Chamber, de twee Crucible maps Icarus en Sector 618. Ook de nodige content van Rise of Iron is nu te spelen op Xbox One.

Playstation Exclusive Destiny 1 content now available on Xbox.
Vreemd is wel dat niet Bungie dit bekend heeft gemaakt, maar dat iemand op Reddit er achterkwam dat de content was vrijgegeven. Bungie heeft wel gemeld dat de PlayStation 4-exclusieve content van Destiny 2 ergens volgend jaar ook beschikbaar wordt voor de Xbox One- en pc-versie.

Is de Destiny 1-content niet een beetje mosterd na de maaltijd? Destiny 2 verscheen immers op 6 september voor PlayStation 4 en Xbox One, de pc-versie komt uit op 24 oktober.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren