Fast Forward: Minions


Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook het begin van een nieuw jaar, vol met nieuwe films. Hoog tijd voor ons dus om vooruit te blikken op de belangrijkste releases van het jaar 2015. Dit doen we met een reeks artikelen genaamd Fast Forwards waarin we kijken naar wat we al van de film weten en laten we de MoviesNET Thermometer bepalen of de film Hot or Not is.

Despicable Me
In 2010 maakten we voor het eerst kennis met de Minions in Despicable Me. In deze film waren de kleine gele wezentjes de handlangers van de kwaadaardige Gru, die de grootste superschurk ter wereld wilde worden. De film kreeg goede kritieken van zowel jong als oud. Nadat het tweede deel in 2013 uitkwam vonden de makers dat het tijd werd om de grappige, schattige, gele handlangertjes een eigen film te geven. In de aftiteling van Despicable Me 2 werd er al een tipje van de sluier opgelicht en zag je al drie Minions auditie doen voor de film.

Het verhaal
Het verhaal begint met de oorsprong van de wezens. Hoe ze zijn ontstaan uit eencellige organismen en zich ontwikkelden tot kleine monsters met maar één doel: het dienen van de meest verschrikkelijke en gemene meesters uit de geschiedenis. Na het dienen van onder andere een T-Rex, Genghis Khan, Napoleon en zelfs Dracula, besluiten ze een nieuw leven op te bouwen op Antartica. In de jaren “60 belanden de Minions echter in een flinke depressie wegens het missen van een meester. Een bezoekje aan een conventie voor slechteriken brengt ze in contact met Scarlet Overkill. Zij is van plan de wereld te overheersen en hoofdpersonen Stuart, Kevin en Bob voelen zich meteen thuis bij haar. Wat ze echter nog niet weten is dat Scarlett met haar plan het voortbestaan van alle Minions bedreigt.


De verwachting
De trailer voor deze film is grappig, maar lijkt wel meer van hetzelfde. We hebben onlangs ook al bij de Pinguins van Madagascar gezien dat spin-offs toch een beetje kunnen tegenvallen. We geven deze film dan ook het voordeel van de twijfel. We zullen op 1 juli 2015 zien of onze twijfels terecht waren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren