In deze Nintendo-games zijn Amiibo te gebruiken tot nu toe

Het is inmiddels alweer een maand geleden sinds de Amiibo van Nintendo uitkwamen. Toch zal het voor veel gamers onduidelijk zijn in welke games de figuurtjes nou eigenlijk te gebruiken zijn! Twitter-gebruiker Moldy Clay heeft daarom een kaartje gemaakt waarop duidelijk valt te zien hoe het exact zit met de Amiibo.

Onder aan het kaartje zijn ook een paar logo’s te zien van aankomende games. Hoewel ook die games opties zullen bieden voor de Amiibo-poppetjes, is het nog onbekend hoe die titels dit zullen doen. Nintendo lijkt in ieder geval zijn best te doen om de plastic varianten van Mario en Link genoeg nut te geven. Welke Amiibo staan al in jouw gamekast?

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Leukste's avatar

    Momenteel hebben wij hier: Link, Pikachu en Pit. Deze zijn aangeschaft omdat ze er leuk uitzien en om deze te gebruiken in Smash Bros WiiU. Het is leuk dat het zo in kaart gebracht is welke figuren bij welke game gebruikt kunnen worden, maar voor mij niet meer dan dat. Ik schaf een figuur aan dat mij leuk lijkt en niet omdat het figuur dan in elke game gebruikt kan worden.