Nieuw apparaat geeft mogelijkheid om data van elke Amiibo te synchroniseren met de Wii U

Fans van de Amiibo-figuurtjes krijgen binnenkort de mogelijkheid om de data van de figuurtjes op te slaan in een nieuw apparaat: de amiiqo. Gamers die zich niet bezighouden met het verzamelen van Amiibo’s profiteren echter ook, want dit nieuwe apparaat stelt je in staat om de data van elk bestaand figuurtje te synchroniseren met je Wii U.

De amiiqo kan worden gebruikt om je eigen Amiibo’s op te slaan in een handig en compact apparaat. De amiiqo bezit echter ook over de functie om via het internet data van andere Amiibo’s te downloaden. In feite beschik je bij aankoop van dit apparaat dus over elke Amiibo die er bestaat. Het vrijspelen van nieuwe personages en nieuwe speelmodi, wat normaal gesproken alleen mogelijk was met specifieke Amiibo’s, is voor iedereen nu mogelijk.

Het apparaat is vanzelfsprekend niet geautoriseerd door Nintendo. Het is nog maar de vraag hoe het bedrijf zal reageren en of ze de productie van de amiiqo kunnen stoppen. De amiiqo is te pre-orderen via de amiiqo-website voor 70 euro. Het apparaat is dus prijzig, maar bij het kopen van elke beschikbare Amiibo zou je natuurlijk nog veel duurder uit zijn. Als je benieuwd bent hoe de amiiqo werkt kun je de onderstaande video bekijken.


Amiiqo use with Android Mobile door contact734

  1.   
    ronineter's avatar

    Dit lijkt me niet bepaald legaal. Het is iets waar je dlc mee kan piraten in principe. ….