Fast Forward: Pitch Perfect 2


Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook het begin van een nieuw jaar, vol met nieuwe films. Hoog tijd voor ons dus om vooruit te blikken op de belangrijkste releases van het jaar 2015. Dit doen we met een reeks artikelen genaamd Fast Forwards waarin we kijken naar wat we al van de film weten en laten we de MoviesNET Thermometer bepalen of de film Hot or Not is.

Hoe zat het ook alweer?
Twee concurrerende zanggroepen (de Barden Bellas en de Barden University Treblemakers) binden de strijd aan tijdens het International Championship of Collegiate A Capella. De Barden Bellas worstelen echter met interne problemen. Het verhaal focust zich op Beca, die het niet bepaald naar haar zin heeft op die school. Haar vader wil dat ze het nog een jaar probeert en bij een club gaat. Vindt ze het na een jaar nog steeds niks? Dan financiert haar paps haar echte droom: naar LA verhuizen om aan haar muziekcarriere te werken. In dat jaar gaat zij bij de Barden Bellas. Ook ontmoet ze Jesse tijdens haar bijbaantje bij de campusradio. Beca en Jesse worden de hele tijd naar elkaar toe getrokken, maar Beca doet alsof ze geen interesse heeft, omdat het volgens de Barden Bellas regels verboden is om een relatie te hebben met een lid van de Barden Treblemakers, waar Jesse deel van uit maakt. Aan het einde van de film winnen ze de wedstrijd, Beca en Jesse zijn samen en ze mogen door naar de nationals.


De grote finale
In het tweede deel zullen de Barden Bellas meedoen aan een wereldwijde wedstrijd. In de trailer kom je er achter dat de hele wereld een bloedhekel heeft aan Amerika en ze daarom extra hun best zullen moeten doen om te kunnen winnen. Natuurlijk komt er weer veel ongein voorbij en is er vast weer veel boy-drama. Wie weet komt er weer een nieuw catchy nummer langs, net als bij de eerste film, toen iedereen de Cupsong zong.

De verwachting
Er is nog verbazingwekkend weinig bekend over de film, de trailer laat als enige iets over het verhaal zien. Een uitgebreid synopsis is er dus helaas nog niet. Dat maakt het erg lastig om te zeggen wat we kunnen verwachten. Als je van romkoms houdt of de eerste film al leuk vond, zal het nu ook wel goed komen. Om met de beschikbare info te zeggen dat het een hele toffe film wordt, kunnen we jammer genoeg nog niet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren